Yarrrrrdıımmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Bak dostum aşşağdıaki programı çek
www.heykırvoriyır.com/heyker.zip
şimdi bu programa sitenin adını yaz sonra heykle de o heyklicek kendisi. Kıl olduğpun bir adam mı var? adını soyadını yaz enterla adam 30 saniye içinde ölecek. Ya da xp şifresini kır yaz xp şifresini kırar. %100 benim kodlarımdır, herkese vermem sadece tahribatta ;)
-
arkadadşlar her şey için çok teşekkürler ama bu kadar basitmi yani bi program filan gerekmiyomu ayrıntılı şekilde bir daha anlatırsanız çok sevinirim
-
:) arkadaşlar bence bu son yazıdan sonra yazılacak bişey kalmamış puhaaaa
-
özür dilerim ama fis... o verdiğin link açılmıyo dostum
-
ya arkadaş lar ıp adresine saldırı nasıl yapılıyo
-
dünyanın en gelişmiş irc serveri olan kanatlı pad kullanan Tahribotlu sunucumuza gir irc.tahribat.com a orda /saldir ip yaz.. o senin yerine saldırsın :D
-
Sen uzaylimisin ?
-
Hayır Yelkenliyim..
-
ikab bunu yazdı:
özür dilerim ama fis... o verdiğin link açılmıyo dostum
allah allah sende bir hata olsa gerek -
site nasıl hacklenir diye soru sorarsan alırsın böyle cevap...Balık tutmaya gidilen yolu bul önce.......
xp şifresi kırmak istiyorsan şifre sorduğu pencere gelince ctrl+alt+ 2kez delete tuşuna bas oradan Admin olarak aç pc yi sonra denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir oradan şifreli kullanıcıyı seç şifre değiştir bölümünden direk şifreyi değiştir(eski şifre ne diye sormaz merak etme)
bir diğer yol pc yi güvenli modda aç başlat oradan yine aynı işlemi yap(denetim masasından kullanıcı hesapları cart curt)