Yaş Gruplarına Göre Zeki Olan Çocukların Eğitimi
-
DaveReed bunu yazdı
http://www.ustunzekalilar.org
la şu yaşının gerektiği gibi davranmayan çocukları hiç sevmiyorum amk...bu siteden uzak dur hocam :D bknz: http://www.ustunzekalilar.org/index.php/component/content/article/88-genel-bilgiler/124-uestuen-zekal-korsanlar
"Öznur KAYMAK; O, hacker’lık aleminin son efsanesi. Bir Türk, lakabı İskorpıtx.Kendisi muhasebecilik yapmaktadır. Tüm dünyadan hacker’ların, çökerttikleri siteleri kaydettikleri, italyan güvenlik sitesi Zone-h’de, hack’lediği 141 bin siteyle ilk sırada. Önce Microsoft’un Meksika sitesini hack’lemesi olay oldu. 17 Mayıs’ta 43 bin siteyi 10 dakika içinde çökertmesiyle asıl sükseyi yaptı. Hack’lediği sitelere üzerinde Atatürk resmi olan bir Türk bayrağı ve PKK, Yunanistan, Fransa ve Ermenistan’la ilgili küfürlü bir mesaj bırakıyor." -
Tübitak la bi bağlantıya geç hocam. belli zamanlarda bilim adamı yetiştirme okulu için öğrencilere sınav yapıyor. ha bahsettiğin çocuk biraz bu iş için küçük ama en azından zekasının sönmemesi için bi yol gösterirler.
-
özel eğitim kurumlarında üstün zekalı çocuklar modülü olan özel eğitim kurumları bul hocam . İstanbuldaysan bulabilirsin kolaylıkla . özel eğitime muhtaç çocuklar falan diye de arayabilirsin.
-
mensa ya goturup iq sunu olcturebilirsin..
-
haci malesef o yaş için türkiyede okul yok. 5-6 yaşında olanlar için var.
ama o yaşa gelene kadar çocuğun yetenekleri körelebiliyor. bununla ilgili en detaylı bilgiyi yakınlardaki
bir okulun rehberlik öğretmeninden alabilirsin. o sana okullar hakkında bilgi verir.
-
tagext bunu yazdı
ama o yaşa gelene kadar çocuğun yetenekleri körelebiliyor. bununla ilgili en detaylı bilgiyi yakınlardaki
bir okulun rehberlik öğretmeninden alabilirsin. o sana okullar hakkında bilgi verir.
tam ben dicektim. devletin bir tane okulu var aslında yatılı sakaryada mı ney istersen onu bi araştırabilin ama bu yaş grubu yoktur herhal.
-
ArmadA bunu yazdıtagext bunu yazdı
tam ben dicektim. devletin bir tane okulu var aslında yatılı sakaryada mı ney istersen onu bi araştırabilin ama bu yaş grubu yoktur herhal.
devlette yoktur . Özelde vardır .
-
Zeytun-i bunu yazdı
Çizdiğin yol yanlış, o kadar zeki ise hiç bir okula gönderme.
+1
-
öncelikle bulunduğun ilin ram ı ile bir görüş derim dostum. türkiye de o yaş grubu için özel eğitim baya bir sıkıntılı bir konu.
-
Zeytun-i bunu yazdı
Çizdiğin yol yanlış, o kadar zeki ise hiç bir okula gönderme.
+1