Yaş Küçülttürmek
-
Merhabalar. Ben basketciyim 1 sene daha genç takımda oynayabilirsem milli takım şansım 2ye katlanacak fakat yaşım yüzünden oynayamıyorum seneye. 90 lıyım ama 91li görunmem lazım. Nasıl basvuru yapabilirim, onaylanmama sansi var midir, zorluklari nelerdir, mahkemeye basvurmak icin neler gereklidir? Bu sorulari cevaplarsanız çok yardım edersiniz şimdiden tesekkurler.
-
avukata git danıs kardes.Mahkeme adlı tıp kemık testı .. vs ugrasıp kucultturebılırsın.
-
Herşeyi halledersin ama mahkemeye çıkıyosun adam sana soruyor
Geçerli bir sebebin var mı ?
Sen , basket oynucam yok 91 li olmam lazım vs. dersen o iş hayatta olmaz ayrıca kemik yaşı muhabbeti var öyle bişi olursa küçülteyim derken 89 lu olursun valla :|
-
Hastanede mi doğdun, evde mi? Doğduğunu iddia ettiğin senede doğan kardeşin var mı? Evde ya da hastane dışı bir yerde doğduysan, doğumuna tanıklık eden kişiler gerekir. Kemik grafikerin alınır, doktor, vücudunu inceleyerek saptama yapar vs vs
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Hastanede mi doğdun, evde mi? Doğduğunu iddia ettiğin senede doğan kardeşin var mı? Evde ya da hastane dışı bir yerde doğduysan, doğumuna tanıklık eden kişiler gerekir. Kemik grafikerin alınır, doktor, vücudunu inceleyerek saptama yapar vs vs
-----------------------------
Ne yazik ki hastanede ve dogum kaydim var. Malesef kardesim yok ve normalde oldugumdan bile buyuk gosteren biriyim :( bu sartlar altinda imkansiz midir? -
hastane kayıtları karinedir, aksini ispat etmek çok zordur.
Yargıtay kararlarında yaş küçültmeyi ara, red-kabul sebeplerini daha ayrıntılı görebilirsin.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------hastane kayıtları karinedir, aksini ispat etmek çok zordur.
Yargıtay kararlarında yaş küçültmeyi ara, red-kabul sebeplerini daha ayrıntılı görebilirsin.
-----------------------------
Sen öyle diyorsan imkansizdir sanirim hocam. Tesekkur ederim yardimlarin icin. -
hastane kayıtlarını yok etmen lazım hocam :| yoksa olmaz
-
Fenerbahçeye transfer olan futbolcu arkdaşım var.. Yaşının milli takımında oynuyor.. Onla aramızda geçmişti hatırlıyorumda Hoca yaşı küçülttürsen bile kemik testi yapılıyor.. En azından futbolda var baskette varmıdır bilmem ?
-
1 yaş küşülttürüsün, mahkeme 2 sene sürer
Kolay gelsin =)
-
aslında kulubun yardımcı olması lazım
birşey yapmıyorlar mı ?
eğer yetenekli isen zaten milli takım için önerirler seni veya a takıma çıkman için