Yaşadığımı Beynime İspatlamak
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------
Usta insana intihar ettirmeye mi açtın konuyu ya :D
-----------------------------Yok be hocam paylaşmak istedim :D
-----------------------------Şimdi atıcam kendimi şu pencereden çelişkiye sokmayın insanı yaşıyoduk ne güzel ya xD
Güzel noktaya değinmişsin harbi ama zannımca insanoğlunun kafası buna basmaz :)
Yani kim olursa olsun ne kadar düşünürse düşünsün net bi sonuç elde etmek imkansız.
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------KafirImam bunu yazdı:
Usta insana intihar ettirmeye mi açtın konuyu ya :D
-----------------------------Yok be hocam paylaşmak istedim :D
-----------------------------Şimdi atıcam kendimi şu pencereden çelişkiye sokmayın insanı yaşıyoduk ne güzel ya xD
Güzel noktaya değinmişsin harbi ama zannımca insanoğlunun kafası buna basmaz :)
Yani kim olursa olsun ne kadar düşünürse düşünsün net bi sonuç elde etmek imkansız.
-----------------------------O da doğru :)))
msn at pm den de beyin fırtınası yapalım.
-
beynine yaşadığını ispatlamana gerek yok ki zaten algısal durumdaysa yaşadığının kabulünde demektir bu durumda da bununla ilgili bi ispat girişiminde bulunacaksan yaşamadığını ispatlamalısın ki bu ispatı da yine aynı beyinle yapacaksan işin zor :D
-
Bu matrix insanlarda olumsuz etki yaratıyor xD
iLk çıktığında millet kafayı yiyodu , gerçek dünya yalan dünya zart zrt diye xD
-
TORN bunu yazdı:
---------------------------------------
Yeah hocam vanılla sky ı zaten izledim
Bide bi hadis var İNsanlar uykudadır ölümle uyanırlar.
vanilla sky mı ?
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------UÇAKLA OKYANUSU GEÇEN BİR İNSAN, ASLINDA BEYNİNDEKİ UÇAKTA SEYAHAT EDER VE BEYNİNDEKİ OKYANUSUN ÜZERİNDEN GEÇER
-----------------------------Ne yani benim bildiğim gemi senin geminden farklı ama senin beynin ile benim beynim iletişim kurup geminin aynı şey olduğunu düşündürmemizi mi sağlıyor ?
Ya da benim konuştuğum dil ile senin konuştuğun dil farklı ama beynimizdeki telepati ile beyin benim konuştuklarımı senin anlayacağın şekilde çeviriyor. ?
Paradoks..
-
peki bi başka açıdan bakın birde şöyle düşünün su içinde boğulan adam beyni içinde mi ölüyor...:D
-
videodaki adamın masanın gerçek olduğunu anlaması için illa o masanın bi tarafaına girmesi gerekiyo :)
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------videodaki adamın masanın gerçek olduğunu anlaması için illa o masanın bi tarafaına girmesi gerekiyo :)
-----------------------------Ahanda yorum.:D
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------videodaki adamın masanın gerçek olduğunu anlaması için illa o masanın bi tarafaına girmesi gerekiyo :)
-----------------------------masayı bükemezsin ancak götünü bükersin, aslında masa yok, götte yok, gerçek olmayan masanın gerçek olmayan göte girmesi sonucu beynin ürettiği algılar var :P peki bu durumda adamın beynini uyuşturup masayı götüne sokarsak ne olur : ) algıyı hissedemediği için uyandığında masa götünde olmaz mı?