Yasadiginiz İlginc Seyler
-
İlginç denmesede hoşuma giden bi kaç bişi madem kız konusu açıldı
Benim sevdiim bi kız vardı ama bi türlü yüz alamıyordum hep maallede takılıyoz işte arklar kızlar felan bi kere gene oturuyos ama yüzüme bile bakmıyo benle konuşmuyo felan sonra bu tüm arklarımla gezmeye gitti arklarla felan da kötü olduk zaten kötüyüz 45 dakka sonra ben mahallede tek başıma oturuken yukardan gelmeye başladılar oturduum yerde hep araba felan var o beni görmedi ama beklediğimi biliyodu saten 2 ark da muabbet ediodu yakında kesin ordadır diye geliolar böle havalı havalı(siyah bir eşofman pantalonu vardı beni bitiriyodu)(bende siyah hastasıyımdır)ben o gelirken arabanın köşesinden bi sıyrıldım kimse görmedi hiçkimse benim orda olduumu bilmiodu sonra onların suratlarındaki ifadeleri izlemek çok ilginç ve bi okadarda güzeldi şaşırmış korku dolu gibi ben yukarda onnar aşağıda gizlenerek aniden ortalarında beliriverdim çok hoşuma gitmişti ama sonrası gene üzücüydü çünkü herşey başa dönmüştü
Bi keresinde ise yıkımın hikayesiyle kalkmıştım
yataktan kalktım bi acaip siyah renk eşofmanlarımı giymedim mavi giydi siyah diilde başka bi renk tişört giydim uykum vardı geçti başım arıodu geçti açtım oda geçti ark çaardı bi acaip herşey fazla konuşmadık yukarda annattıım kızla buluşmaya gidiyorus gittik bekletildik geldi ben acaipim konuşamıyorum yakınlaşamıyorum sevemiyorum ama sevdiimi biliyorum dier kız arkı çaarmaya gittik şansa o da geldi hemen çok acaip hissediyordum ayaam oraya buraya takıldı sakarlık oldu dilim sürçtü ama analayamıyorum niye böle oluo kola aldım içtim denize attım şansıma kadınının biri baarmaya başladı muaabbet açamıyorus kızlar sıkılıyor onu bunu anlatın sınıf anılarınızı anlatın diolar arkadaş anlatıo süper ama yok kız o gün benden soğumuş beni hiç iyi bulmamış üstüne kimbilir neler yaptı ama bilmiorum
o gün yıkımın hikayesini yaşadım herşey ters ve kötü gitti bi kaç gün sonra o kızla çıkıp 5 gün sonra ayrılacaktık onun habercisiydi herhalde
Bazen bu hayatta analayamadığım o kadar ilginç şeyler oluyo bazısı resmen çok garip -
hemen anlatayım.
3arkadaş yazın simsiyah giyindik şu hani korkunç suratlar falan varya hani
plastik onlardan taktık suratımıza.
elimizdede baltalar harbici balta ama..
bizim site yuvarlak şimdi.
Yazında koca karı tayfası var nefret ediyoruz bunlardan onlarda bizden:p
site yuvarlak arka arkaya arabalar park etmiş bunlar gece kilo vercez diye yürülerdi
pıstık arabaların arasına bunlar tam oradan gecerken bı çıktık surat yaratık gibi.
eldede balta...
sıçtılar altlarına korkudan
mauahahhaahahah
hiç unutmam lan o günü...
sonra bunlar arkalarına bile bakmadan kaçtılar..sonra polise falan haber vermişler.
polis bize soruyo
elinde balta
suratları canavara benziyen 3 kişi gördünüzmü burası çok komikti asıl ya.
abi görmedik diyoruz adam diyoki.
görsenizde sölemezsiniz zaten muahahahahaa.
salak polis ya
sanki esmer
uzun boylu bıyıklı adam soruyo
puhahahaha:-))))
-
7Yaşında yetimhanede büyüdük biz sabahın 5inde kovalamaca oynuyorduk ben tel örgülerin üzerinden atlarken PENİS felan param parça oldu....Telden atladım arkadş kovalıyor ben kaçıyorum lem bi baktım bacaklarımın arasından kan fışkırıyor mosmor bi kan yumurtaları felan gördüm(Bu arada ben azraille pazarlık ediyordum..BAYILDIM....(uyandım)..doktor dedi yumurtalar zedelense geberir giderdin SOkak köpeği sabah sabah ne işiniz var felan diye fırça atmıştı...:) 1ay çukuova üniversitesinde gözetim altına aldılar...erkeklikten oluyorduk...
-
sevmesemde olmasını sıtemedıgım bır olaya sahıt oldum)
yıl 2002.
gunlerden cumartesı
yer ankara 19 mayıs stadyumu.
[ankaragücü-beşiktas lig macı cıkısı]ankara 1-0 yenılmıstı...
bızler (ankaragücü)maraton trıbunu olaraktan mactan cıkıyoruz.ve bızım saldırgan uyuz kale arkası taraftarı cıkıyor aynı andada)
stadyum cıkısına kadar geldım artık gruptan ayrılacam bela felan acılmasın basımıza dıye...polıs felan o biçim guvenlık onlemı almış.
ve tam carsıya/ULUS)meydana cıkmak uzereyken duragıma gıtmek için su manzarıyı gordum.
polisle bızım salak trıbun kapısmıs.küfürlu tezahurattan dolayı...
ve polis sayısı 200 felandır ortalama o kısımda.taraftarların sayısı en az 4000 yada 4500 felan)))))))
ve bızım dıs sahalar dedıgımız bır köhn yerde sıkıstırılmıs 5-6 adet polis)))))))motorıze ekıpten(cevık kuvvet)ve onlara tekmelerle dalan 90-100 kişi.((((((
bırtane bayan polısın kaskını aldılar sonra kıyafetını sılahını.kadını soydular resmen ama dıger polis grubunun onlara uzaklıgı en az 1-2 km...kımsecıkler yok.o saflar sıkısmıs oraya 100 kişinin ortasındalar.gozumun onunde oldu yaaaa.motorun bırısını parcalara ayırdılar+3 polisi bıcaklarla dogradılar(((((
bayan olan polisi iç çamasırlarına kadar soymuslar desem yerı var.dıger polis grubu gelene kadar ayıran olmadı.alkıslar içinde gelen her taraftar bır tekme attı bu polislere.
plakası 34 olan 5-6 tanede aracı atese verdıler içindekılerle beraber.(((
ankarada bu goruntuler herhafta sonu oluyor.ozellıkle mac gece bıttıyse hava kaardıktan sonra...
vallaha ılk defa içim cok ürperdı orada...saldırganlarıda sanırım cok cok daha sonra buldulardsa bulmustur polis kactı grup cunkı.zaten hepsıde sokak cocugu yada tınerci..
Toplam Hit: 4134 Toplam Mesaj: 15