Yasaklanan Enstrüman - Glass Harmonica
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
hiç bi s.k ollmuyor sallamayın :P xD ajdar daha feci delirtiyor.
-----------------------------idolüme laf yok :D çikita forever!
-
tornaya baglanmış fanus :/
-
harry potter 1 n müziği gibi :D
-
şaka maka çok acayip bi alet
dinleyince bi tuhaf oldum :S
-
gizemli :p
-
tam king diamond a göre müziklerinde kullansa mükemmel olurdu :))
-
Bize ses haporlörden geliyo diye bozulma olmasın lo. Bi poh olmuyo. Bide şu kulak ayıramama meselesi bi kulağını kaparsın al sana müziğin hangi kulaktan geldiğinin cevabı.
-
başım ağrıdı la :S
-
Bu tarz seslei ve müzikleri sevmeme rağmen beynimi ve kulaklarımı yordu insanın içine huzursuzluk çökertiyor. Ayrıca mesai arkadaşlarım üzerinde test ettim haberleri yokken arkan planda çalmaya başladım rahatsız etmiyecek seviyede yaklasık 30-45 saniye içerisinde odada büyük bir sesizlik oldu ve "manyakmısın kendımi korku filminde gibi hissettim kafam şişdi" diye bir cümle duydum. Varsa devamını istiyorum :)
-
Dinlediginiz kulaklık, youtube un etkisi yüzünden birşey hissetmiosunuz normal bi enstruman gibi gelio.Dinlediginiz kulaklık zaten belirli bir frekans aralıgına sahip ve bu aletten çıkan sorunlu frekans aralıgını zaten wermez.Çok merak eden warsa canlı canlı dinlesin ben tahmin edebiliorum nası bişi oldugunu.Adam cam mutfak gereçlerini dönen bir sopaya dizmiş ve ona çok hassas bir microfon gibi bi ses algılama cihazı takmış.insan elinin cam üzerinde oluşturdugu titreşimlerden meydana geliyor.Sesi çok çıkmıyor gibi gözükebilir ama eminim saglam bi parlamanın yarattıgı desibel kadar etkili ses çıkarıyor o alet biz duyamadıgımız için farkedemiyoruz ve kulak çabuk yoruluyor.Ben monitör kulaklıkla dinledim biraz baş agrısı yaptı ama deymez çok saglam bir ses değil bence