Yasaklardan Sonra Genel Olarak İnternetin Yavaşlaması
-
arkadaşlar nedir bu durum ya? yada sorun sadece bende mi, çok acayip derecede internetim yavaş twitter ve youtube yasağından sonra bu çıktı yoksa tesadüf mü?
-
Ayni sorun bir cogumuzda var.
-
ya arkadaş delirecem ya, dial up dönemine döndü resmen kahve yaptım geldim hala sayfa açılacak
-
bunu test etmenin kanıtlamanın bir yolu var mı? network tools ile fln?
-
sayfaların açılması ağırlaştı
gariptirki anonymox eklentiyi kullanınca hızlanıyor , proxy nin hız artışı sağladığı ender ülkelerdeniz :D
-
bak tahribat anasayfası hala yükleniyor diyor, google hızlı açılıyor, gmail hızlı açılıyor,
atıyorum donanımhaber,gamyun, yada diğer siteler çok ama çok yavaş açılıyor. hadi birisinde sorun olur eyvallah ama geneli öyle -
ttnete butun vucudum parmak ucuna kadar girsin.
kafede müşterlieri dövecem neredeyse kulaklığı çıkartan internet yok bir bakarmısnız diyor.
lan googleyi internet zannediyorlar.
yandexten gir diyorum . internet yokki nasıl gireyim birader diye artislik yapıyorlar.
sinir sistemim bozuk 1 aydır. dalacam az kaldı müşterinin birine ne cahil bir halkmışız biz.
-
Herkesde aynı problem var hoca kime sorsam küfür etmeye başlıyor. Pingleri görsen sinir krizine girersin, bir haftasonumuz var dedik o da piç oldu resmen.
-
vpn kurmadan önce google a bile giremiyordum bazen.
-
ileri demokrasinin nimetleri
-
zalimadam bunu yazdı
ttnete butun vucudum parmak ucuna kadar girsin.
kafede müşterlieri dövecem neredeyse kulaklığı çıkartan internet yok bir bakarmısnız diyor.
lan googleyi internet zannediyorlar.
yandexten gir diyorum . internet yokki nasıl gireyim birader diye artislik yapıyorlar.
sinir sistemim bozuk 1 aydır. dalacam az kaldı müşterinin birine ne cahil bir halkmışız biz.
googleyi yazip millete cahil demek ?