Yasaklı Sitelere Girme (Programsız İki Dakkada :)
-
Başlat , Çalıştır a gir ve bunu yaz
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
buradaki
host dosyasını tıkla
ve
not defteri ile aç
sayfanın en altına şunu ekle
69.5.88.72 www.megaupload.com
daha sonra not defterini kapat ve kaydet.
Şimdi direk megaupload sitesine girebilirsin.
Girmek istediğiniz diğer yasaklı sitelerede bu yolla girebilirsiniz.site ıp si ve site adresi yazıp kaydetmek yeterli olacaktır.
Site İpleri için;
http://www.domaintools.com/ adresinde site ismi olarak arattırın.
test edildi onaylandı ! -
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyası yaratılamıyor. Yolun ve dosya adının doğru olduğundan emin olun.
Hatası veriyor ne yapmak lazım? -
Dai o zaman iki ihtimal war birincisi benim tahmin bile edemeyeceğim bi ihtimal ikincisi senin işletim sistemi başka tür hatalarda veriyordur ...
bu yontem denip ole yazıldı yane yoontemde sorun yok benım çalıştıra aynısını yazdığımda çatır çatır çıkıyodu walla regetid'ine bişey olmuş olmasın dicem ama sallamak gibi olmasında :))
walla dai dediğim gibi ya senin işletim sisteminin format wakti gelmiş yada benım hiç bilmediğim bi durum söz konusu..
Üzgünüm yardımcı olamadım .. -
Dai o zaman iki ihtimal war birincisi benim tahmin bile edemeyeceğim bi ihtimal ikincisi senin işletim sistemi başka tür hatalarda veriyordur ...
---------------------
Hehehe kopardın hoca.
Neyse saol yine de. -
denemedim ama yinede sağol
tahmin bile edemeyeceğin ihtimal :) -
kesinlikle bu is yerinde giremedigim hatta calistiramadim msn e yasakli olan sitelerden girmenın tek yoluydu ama olmadı kaydederken direkt kaydetmedi ya birisi bu konuda yardimci olmazmi?
-
dai 98 xp farklılıkları olmasın?
-
dai onu bunu bilemem ben denedim ve oldu olmasa yazmayık herhal buraya yaw denyipte olan vars ayazsın beeler copy-paste'ciye cıkmasın adımız sonra :))
-
dai burda bi konu açılmıştı,pc yi hızlandırma die.
orda da böle kodlar fln vardı.
xp de oluodu 98 olmuodu.
ondan heralde. -
ben xp de denedim oldu nasıl oldu, paylaşımın için saol.
-
http://www.gizliweb.com/ bu siteye girmek istedigin yasakli site adresini yazarsan da girebilirsin....
Toplam Hit: 7150 Toplam Mesaj: 14