Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir? VPN Nasıl Kullanılır ?
-
http://real-vpn.com/
bu adrese giriyoruz kullanıcı adı ve mail yazıp gönderiyoruz mailimize şifre ve bir dosya linki geliyor
gelen dosyayı çekiyoruz bilgisayarımıza.
daha sonra http://swupdate.openvpn.net/community/releases/openvpn-2.2.1-install.exe burdan programı çekiyoruz kuruyoruz
kurduktan sonra mailden çektiğimiz dosyayı C:\Program Files\OpenVPN\config buraya atıyoruz ve programı çalıştırıyoruz
saatin ordaki simgeden herhangi bir sunucuya bağlanıp kullanıcı adı şifremizi giriyoruz 10 sn bekledikten sonra tüm yasaklı sitelere sorunsuz giriyoruz.
-
Hızda düşme oluyor mu ?
Ramazanda girme milletin kanına Hocam :D
-
eline sağlıkta
çok yavaş olduğu için kimse vpn tercih etmiyor
daha etkili bir yolu olmalı
-
Site limitli olduğu için bi yavaşlık yok şuan bende zaten 1.5k limit kalmış sanırım sonra üyelik alımını kapatacaklar
-
Şifreyi değiştiremiyor muyuz ?
-
Ya ben de hep free sitelerde denedim, bir türlü beceremedim şu vpn işini. Bu sefer yapmam lazım. Linuxcular nasıl yapıyor. İçinde anlatım var ama yapamadım.
Şimdi cd komutu ile config dosyasının içine girdim. Sonra anlatıldığı şekilde
openvpn --config burayada ilegili ovpn dosyasını yazdım. Sonra napacam. Ağ bölümünde tıklanılası birşey gelmedi.
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
eline sağlıkta
çok yavaş olduğu için kimse vpn tercih etmiyor
daha etkili bir yolu olmalı
-----------------------------vpn sistemi yavaş degildir , kullandıgınız vpn dandiktir.
-
aşka yolu yok sanirim?
-
Adamlar yasaklamak için ugraşıyor bizimkiler de açıgını yakalamak için :D Hiç soran yok bu adamlar niye yasaklıyor die :))
-
açıkçası bu yasağın bu denli uygulatılmasınını terör ve kumar sitelerinde isterdim ama adulta dokunmaları Türk milletinin atardamarlarından birini kesmeleri oldu kimi görsek şikayetçi bundan
-
siganfu bunu yazdı:
aşka yolu yok sanirim?
-----------------------------proxy vpn neredeyse aynı sayılır , vpn daha kalitelidir hızlı ve kolay yoldur . çok sıkıntın varsa ver aylık 10-15 lira sınırsız ve sansürsüz internetin keyfini çıkart.
yalnizturk bunu yazdı:
açıkçası bu yasağın bu denli uygulatılmasınını terör ve kumar sitelerinde isterdim ama adulta dokunmaları Türk milletinin atardamarlarından birini kesmeleri oldu kimi görsek şikayetçi bundan
-----------------------------kumarın türkiye de yasak olmasını kınıyorum , turizime ve ekonomiye indirilen büyük darbelerden biridir , 12 aya çıkartmaya çalıştıgımız turizm gelirleri ancak kumarhaneler sayesinde tam bir yıla yayılabilir. ayrıca idda sportoto , 10 numara millipiyango alayı zaten kumardır işi yasal şekle sokulabilir örnekbankada 5 bin TL si olmayan kumarhaneye giremez gibi...bakınız monako ülke sadece dış turizm ve kumar gelirleri ile yaşıyor , gelir - Kişi başına $70,670 (€50,000)