Yasal Keyloger Arıyorum.
-
Arkadaşlar aslında böyle başlıkları sevmem ama bulamadım.Benim aradığım öyle kapsamlı birşey değil.Sadece klavye bilgilerini kaydedecek ve antivirüs programlarına yakalanmıyacak basit bir program.Deneme sürüm falan da olur.Daha önce perfeck keyloger kullanıyordum ama antiwir arkada sürekli yakalıyor namussuzu.Bu arada bunu kendi pc'im de kullanmak için arıyorum.En son çocuk takip programlarını araştırmıştım ama ondan da birşey çıkmadı.
-
Yasal nasil oluyor keyloggerlerin hepsinin amaci belli :)
Edit : Antivirus programlarina yakalanmasin demissin ozaman wardomun keyloggerlerinden alcaksin..
Suan tum free keyloggerler yakalaniyor..
-
:D yasal mı bak anasayfada konu actım yakalanmaz seni onu hazırla sonra kendi pc inde aç gmaile atar logları ;)
-
arkadaşlar yasal derken çocuk takip programları da keyloger'ın özelliklerini andırıyor.Onlar neden yakalanmıyor ?
-
Hala geliştirilmiyor mu bilmiyorum ama Golden Keylogger tamamen yasal
-
arkadaşlar vista uyumlu bende keylogger arıyorum paralı veya parasız yardımcı olucak varsa pm atabilirmi
-
Bende yasal atom bombası arıyorum arka bahçeme gömçem. :DD
-
yasallık durumu kullanım amacına göre değişir.
mesela evlisin ve karının seni aldattığından şüpheleniyorsun.belli hukuksal çerçevelerde yasal sayılıyor.aynı şey çocuk için de geçerli.girdiği siteleri konuştuğu arkadaşlarını merak ediyorsan vs..
sadece kendine kullanıyorsan da dava açacak kişi olmadığından sorun yok =)
-
hoca bakire orospu arıyorum gibi bişi olmuş :)
-
AKŞ var ttnetin aile koruma şifresi.bi ona bak istersen
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bakire orospu arıyorum gibi bişi olmuş :)
-----------------------------
bu kadarda acık acık yazılmaz ki hacı :)
Toplam Hit: 2669 Toplam Mesaj: 13