folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yaşam-Ölüm Arası Bir Konu...



Yaşam-Ölüm Arası Bir Konu...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Allah yaratmış Allah için yaşıyoruz Allah için ölüyoruz (çok inanlar için)

    Allah yaratmış Dünyadan zevk almak için yaşıyoruz arada diyer tarafıda düşünmek zorundayız ecel yüzünden ölüyoruz (normal inanlar için)

    Allah yaratmış karı kız için yaşıyoz karı kız uğruna ölürüz (hayatın gerçekleriyle yüzleşmemişler için)

    Allah yaratmış yaşamak için yaşıyoruz ölmek için ölürüz (kendi halinde insnalar için)

    2 insanın şey etmesi sayesinde doğmuşuz yiyip içip sıçıp ölürüz (inançsızlar için)

    anlamsız bi dünyaya hapsedilmişiz önümüze konulan anlamsız sınavları geçeriz sonucunda anlamsızca ölürüz (kafası karışık bunalımdakiler için)

    Allah yaratmış yaşa demiş önümüze her zorluğu vermiş zorlukları geçmek içinde bi süre vermiş zorlukları geçip maratonu tamamlayana ödül cennet tamamlayamayanada cehennem.. 18. yılda sonuç hayatın aq dünyanın aq insanların aq direk hayattan elen ölmeye çalış öleme yaşamaya çalış yaşayama .. dolaylı yoldan yaşamın aq ölümün aq (benim gibiler için)

    genellikle böyledir .. tabi bana göre.. kendi izlenimlerime göre .. bu yaşıma kadar böyle gözlemledim.. çoğu kişi yukardaki şeyler için yaşar ve ölür..

    :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    güzel konu tugrulbaba ben sabahları uyanacağımda veya uyurken bazen uyanmaya çalıştığımda oluyor neden yaşıyorum neden yapıyorum herşeyi diye bir anda canım çıksa bişey olmiak ama uyanınca iş değişiyor sanki farnlı bir dünyadasın evrenin en büyük projesi dünya bence çünki Allah öyle yaratmışki herşeyi göktende yerdende insan tipi var amaç nedir inan bende bilmiyorum hayatın anlamı olarak yazabileceğim hiçbişey olmadı zaten şunun için ölünür desekte demesekte ölcez sonuçta fark etmez onun için :=)

    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    bi tek ailem için canımı veririm başkası için canımımı veriyim a.q hee bi de vatan için tabi sonuna kadar !!!

    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek
    En güzeL ölüm , Vatan için ölmek

    Ne mutlu vatan için ölen şehitlere..

    bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2005
    Erkek
    Hiç Kimse Ölmek İçin Genç Değildir...!

    Ben Yaşıyorum benim bir hayat tarzım huylarım bir ideolojim var ve bir kişi cıkıyor ( kız yönünden) benim ideolojimi hayat tarzımı kabul ediyor ve aynı seyleri savunuyor ama bunu sadece ikimiz savunuyoruz cünkü bu dava ikimiz arasındaki sevgi eğer o bu davamız için varsa bende onun için ölürüm..! 2. olarak Allah Bizi yarattı ve ona İbadet Etmek için yasıyoruz Allah Aşkı Allah'ı korkarak sevmek için varız eğerki bizde onun yasaklarına kurallarına uyarsak İnş cennetteyiz ama tugrulbaba dediğin gibi yasama amacımız ile ölme amacımız aynı aslında Allah İçin yasıyoruz allah İçin Ölürüz Vatan İçin Yasıyoruz vatan İçin Ölürüz..Namus için aşk için vs.. Ama hepsinin ortak bir yanı var hepsinde bir maneviyat var ( materyalistler haric o köpekler anca parayı maddeyi düşünsünler) hepsinde bir aşk güdüsü sevme güdüsü var Allah'ı sevdiğimiz için Vatanı sevdiğimiz için namusumuzu bizimle aynı düşünen varlığı..Vs benim düşüncem biz sevmek için varız sevmek için öleceğiz ama kimse unutmasınki hepsinde bir menfaat var Allah'ı Cennet için Vatanı Ekmek İçin Namusu Şeref için Sevgiliyide şefkat ilgi için Hepsinde Menfaat var Cok güzel bi konu devam etmeli bence..!

    BAN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    aklınıza gelebilecek her türlü şey için ben olume hazırım. diğer taraftaki sorulara hazır gormuyorum kendimi ama yinede olumu bekliyorum mal mal. intahar edemem. ama oleceksem bir sebebimin olmasını istersem en çok vatan için olmeyi isterdim. gerisi boş. arkadaşlarıma hep soylerim: diğer ülkeler birden saldırıya geçecek; ordu tutturacak elimize silah sivil kıyafetler ile savaşcaz ve soyle diyecekler "gidin olun" işte budur mesele. (ben pis gaza geldim çünkü suan arka planda "The Lord Of The Rings, The Fellowship Of The Ring - 15. The Great River onun arkasında da The Black Rider var) Hep "The Lord Of The Rings" teki gibi bir savaşı yaşamak istemişimdir.

    HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    bu konuda Hiç bir fikim yok ne solersem yalan olr
    fikirsiz bir konu yoktur ama babaların babası ne ettin ya böyle soru mu olr moralimiz bozun hea
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezel
    ezel's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2006
    Dişi
    ço güzel bir soru;evet aslında yaşama nedenimiz gayet açık ve net bildirilmiştir,''KULLUK''bu şekilde kulluk vazifelerimizi yerine getirerek yaşadiğımız bir hayatta ölme sebebimiz ancak ve ancak o yüce yaradana kavuşmak o sonsuz nimetlerinden faydalanmak olabilir.Bir insan ölümden niye korkar sizce,yada niye korkmaz.
    dünya sevgisi şehvetten doğan bir şeydir,güzel iyinme ,güzel ev sahibi olma,güzel bir hanım sahibi olma yada güzel bir kız arkadı ile beraber olma;yani herşeyin güzeli.Halbuki bu güzelleri isterken asıl güzellerin güzeli olan Allah tan uzak oluyoruz.Çünkü gaye;para toplamak,mal toplamak,yaşama sevdası...Halbuki,biz bunun için değil bizi yaradanı sevmek,bilmek ve onun emirlerini yerine getirmek için dünyaya gelmedikmi.Yani yaşama nedenimizde belli ölme nedenimizde bence fazla söze gerek yok.uğrunda ölünecek biri yada bişey varsa o da yüce Yaradan ve dinim olan İslam....

    Bu Topraklar TÜRK Milletinindir! Ve bedeli Atalarımız Tarafından Ödenmiştir.Sahip çıkalım ey TÜRK MİLLETİ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezel
    ezel's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2006
    Dişi
    mehmetcan kardeşim en güzeli vatan için ölmek elbette ama insan vatanı için neden ölmek ister????
    Tabiki Dinini ve bayrağını korumak için .İşte yaşamla ölüm arasındaki en güzel sebep yani ölmek için bundan güzel sebepmi olur!!!!!

    Bu Topraklar TÜRK Milletinindir! Ve bedeli Atalarımız Tarafından Ödenmiştir.Sahip çıkalım ey TÜRK MİLLETİ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deeppurple33
    deeppurple33's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek
    dai öl kurtulll.

    ..
Toplam Hit: 8156 Toplam Mesaj: 38