Yaşamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Peki gerçek cevap neymiş :|¨¨

gerçek cevap yok. elde ettiğin şeyin değeri düşer. yani gerçek cevap şudur diyebilsek ve onu elde etsek bile onun da aslında gerçek cevap olmadığını anlarız.

Senin dediğin gibi gerçek cevabı anladım kelimesini alırsak buradan kesip o zaman cümle saçma bir cümle oluyor otomatik olarak çünkü neye ulaşsan gerçek cevap o değil onu anlarız muhabbeti diyorsan :)) gerçek bir cevap yok ortada gerçek cevap yoksa , gerçek cevabın bu olmadığını anlarlar demesi saçma :D:D:D

Ortada 1 cevap olmalı yada cümle saçma.

Ağır edebiyat yaptım :D

aslında saçma değil jim dayı sadece tecrübesini aktarıyor. aradığınız cevap bu değil diyor. aslında hem doğru diyor hem de yanlış. doğru diyor çünkü o merdiven basamağına varana kadar bize gerçek cevap gelen şey o basamağa varmak. fakat hedefimiz olan basamağa vardığımızda çoğumuz görüyoruz ki aradığımız cevap bu basamakta değil. aslında burada devreye subjektiflik giriyor. kimi o hedefine ulaştığında gerçek cevabı bulduğunu düşünüyor, kimisi ise ne yaparsa yapsın o cevabı bulduğuna emin olamıyor.

kısaca cevabın varlığı kişinin kendisine bağlı. eğer hayatında aradığın gerçek cevaba ulaştığını düşünüyorsan ulaşmışsındır. ulaştıklarının gerçek cevap olduğunu düşünmüyorsan gerçek cevaba ulaşamamışsındır.

recluse bunu yazdı

Hiyerarşik ihtiyaçlar teorisini ''Maslow'' düşünsek, kategorize edilmiş başlıklarının enlerini toplasak tek bir insanda tüm bu özellikleri birleştirsek acaba bu kişi mutlu olur mu? Asıl olay bu kişi sen olmak istermisin? :))

bilgisayar oyunlarında god_mode açmak gibi. :D çok çabuk sıkar heralde. nerede okuduğumu hatırlamıyorum belki uydurma bir hikaye de olabilir ama amerikada bir iş adamı kızına her istediğini alıyor. 14 yaşında helikopter sahibi olan kız kendini hayata bağlayacak anlamı bulamıyor ve intihar ediyor. tekrar okuyunca çok feyizli bir hikaye gibi geldi belki abiler üretimidir. :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Peki gerçek cevap neymiş :|¨¨

gerçek cevap yok. elde ettiğin şeyin değeri düşer. yani gerçek cevap şudur diyebilsek ve onu elde etsek bile onun da aslında gerçek cevap olmadığını anlarız.

Senin dediğin gibi gerçek cevabı anladım kelimesini alırsak buradan kesip o zaman cümle saçma bir cümle oluyor otomatik olarak çünkü neye ulaşsan gerçek cevap o değil onu anlarız muhabbeti diyorsan :)) gerçek bir cevap yok ortada gerçek cevap yoksa , gerçek cevabın bu olmadığını anlarlar demesi saçma :D:D:D

Ortada 1 cevap olmalı yada cümle saçma.

Ağır edebiyat yaptım :D

aslında saçma değil jim dayı sadece tecrübesini aktarıyor. aradığınız cevap bu değil diyor. aslında hem doğru diyor hem de yanlış. doğru diyor çünkü o merdiven basamağına varana kadar bize gerçek cevap gelen şey o basamağa varmak. fakat hedefimiz olan basamağa vardığımızda çoğumuz görüyoruz ki aradığımız cevap bu basamakta değil. aslında burada devreye subjektiflik giriyor. kimi o hedefine ulaştığında gerçek cevabı bulduğunu düşünüyor, kimisi ise ne yaparsa yapsın o cevabı bulduğuna emin olamıyor.

kısaca cevabın varlığı kişinin kendisine bağlı. eğer hayatında aradığın gerçek cevaba ulaştığını düşünüyorsan ulaşmışsındır. ulaştıklarının gerçek cevap olduğunu düşünmüyorsan gerçek cevaba ulaşamamışsındır.

O zamanda saçma oluyor çünkü genel için söylenmiş oluyor bazıları demiyor :|

Yani bu yazı aslında her yönden tırtingen :|

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recluse
    recluse's avatar
    Erkek

ulquiorra: kısaca cevabın varlığı kişinin kendisine bağlı. eğer hayatında aradığın gerçek cevaba ulaştığını düşünüyorsan ulaşmışsındır. ulaştıklarının gerçek cevap olduğunu düşünmüyorsan gerçek cevaba ulaşamamışsındır.

Tabirin ile Sayın Jim Dayı :) diyor ki; 

Gerçek cevaba ulaşacağını sandığın yer aslında senin gerçek cevabın değil,

Ulaşamamışsın demek insan da bu değilmiş, bu değilmiş, haa bu da değilmiş diye diye doyumsuzluğun tepesinde sonsuza kadar götürür.

Kurda sormuşlar; -Ensen neden kalın? diye. -Kendi işimi kendim görürüm demiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Ben de dedim hakım da bir şeyler çıkdı :D korkdum lan

Bende ilk Aha bi murit daha vefat etti sandim. Boyle baslikmi olur?%7b#emotions_dlg.laughing%7d

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Ben de öyle sanıp geldim :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Hocam aklima gelmedi degil hani :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Benimde aklıma sen geldin hocam meraktan açtımda sn değilmişsin :)

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

Ben de öyle sanıp geldim :D

Aynen bende yaşamak mürite birşeymi oldu diye daldım :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=MTogquZ4Aos

gerisi imzamda..

FuCk yOu System..
Toplam Hit: 3601 Toplam Mesaj: 20