Yaşamak
-
1-618-GR bunu yazdıulquiorra bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Peki gerçek cevap neymiş :|¨¨
gerçek cevap yok. elde ettiğin şeyin değeri düşer. yani gerçek cevap şudur diyebilsek ve onu elde etsek bile onun da aslında gerçek cevap olmadığını anlarız.
Senin dediğin gibi gerçek cevabı anladım kelimesini alırsak buradan kesip o zaman cümle saçma bir cümle oluyor otomatik olarak çünkü neye ulaşsan gerçek cevap o değil onu anlarız muhabbeti diyorsan :)) gerçek bir cevap yok ortada gerçek cevap yoksa , gerçek cevabın bu olmadığını anlarlar demesi saçma :D:D:D
Ortada 1 cevap olmalı yada cümle saçma.
Ağır edebiyat yaptım :Daslında saçma değil jim dayı sadece tecrübesini aktarıyor. aradığınız cevap bu değil diyor. aslında hem doğru diyor hem de yanlış. doğru diyor çünkü o merdiven basamağına varana kadar bize gerçek cevap gelen şey o basamağa varmak. fakat hedefimiz olan basamağa vardığımızda çoğumuz görüyoruz ki aradığımız cevap bu basamakta değil. aslında burada devreye subjektiflik giriyor. kimi o hedefine ulaştığında gerçek cevabı bulduğunu düşünüyor, kimisi ise ne yaparsa yapsın o cevabı bulduğuna emin olamıyor.
kısaca cevabın varlığı kişinin kendisine bağlı. eğer hayatında aradığın gerçek cevaba ulaştığını düşünüyorsan ulaşmışsındır. ulaştıklarının gerçek cevap olduğunu düşünmüyorsan gerçek cevaba ulaşamamışsındır.
recluse bunu yazdıHiyerarşik ihtiyaçlar teorisini ''Maslow'' düşünsek, kategorize edilmiş başlıklarının enlerini toplasak tek bir insanda tüm bu özellikleri birleştirsek acaba bu kişi mutlu olur mu? Asıl olay bu kişi sen olmak istermisin? :))
bilgisayar oyunlarında god_mode açmak gibi. :D çok çabuk sıkar heralde. nerede okuduğumu hatırlamıyorum belki uydurma bir hikaye de olabilir ama amerikada bir iş adamı kızına her istediğini alıyor. 14 yaşında helikopter sahibi olan kız kendini hayata bağlayacak anlamı bulamıyor ve intihar ediyor. tekrar okuyunca çok feyizli bir hikaye gibi geldi belki abiler üretimidir. :D
-
ulquiorra bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıulquiorra bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Peki gerçek cevap neymiş :|¨¨
gerçek cevap yok. elde ettiğin şeyin değeri düşer. yani gerçek cevap şudur diyebilsek ve onu elde etsek bile onun da aslında gerçek cevap olmadığını anlarız.
Senin dediğin gibi gerçek cevabı anladım kelimesini alırsak buradan kesip o zaman cümle saçma bir cümle oluyor otomatik olarak çünkü neye ulaşsan gerçek cevap o değil onu anlarız muhabbeti diyorsan :)) gerçek bir cevap yok ortada gerçek cevap yoksa , gerçek cevabın bu olmadığını anlarlar demesi saçma :D:D:D
Ortada 1 cevap olmalı yada cümle saçma.
Ağır edebiyat yaptım :Daslında saçma değil jim dayı sadece tecrübesini aktarıyor. aradığınız cevap bu değil diyor. aslında hem doğru diyor hem de yanlış. doğru diyor çünkü o merdiven basamağına varana kadar bize gerçek cevap gelen şey o basamağa varmak. fakat hedefimiz olan basamağa vardığımızda çoğumuz görüyoruz ki aradığımız cevap bu basamakta değil. aslında burada devreye subjektiflik giriyor. kimi o hedefine ulaştığında gerçek cevabı bulduğunu düşünüyor, kimisi ise ne yaparsa yapsın o cevabı bulduğuna emin olamıyor.
kısaca cevabın varlığı kişinin kendisine bağlı. eğer hayatında aradığın gerçek cevaba ulaştığını düşünüyorsan ulaşmışsındır. ulaştıklarının gerçek cevap olduğunu düşünmüyorsan gerçek cevaba ulaşamamışsındır.
O zamanda saçma oluyor çünkü genel için söylenmiş oluyor bazıları demiyor :|
Yani bu yazı aslında her yönden tırtingen :| -
ulquiorra: kısaca cevabın varlığı kişinin kendisine bağlı. eğer hayatında aradığın gerçek cevaba ulaştığını düşünüyorsan ulaşmışsındır. ulaştıklarının gerçek cevap olduğunu düşünmüyorsan gerçek cevaba ulaşamamışsındır.
Tabirin ile Sayın Jim Dayı :) diyor ki;
Gerçek cevaba ulaşacağını sandığın yer aslında senin gerçek cevabın değil,
Ulaşamamışsın demek insan da bu değilmiş, bu değilmiş, haa bu da değilmiş diye diye doyumsuzluğun tepesinde sonsuza kadar götürür.
-
YasamaK bunu yazdı
Ben de dedim hakım da bir şeyler çıkdı :D korkdum lan
Bende ilk Aha bi murit daha vefat etti sandim. Boyle baslikmi olur?

-
YasamaK bunu yazdı
Ben de öyle sanıp geldim :D
-
YasamaK bunu yazdı
Hocam aklima gelmedi degil hani :D -
YasamaK bunu yazdı
Benimde aklıma sen geldin hocam meraktan açtımda sn değilmişsin :) -
Poet bunu yazdıYasamaK bunu yazdı