Yaşamalık Issız Ada Kalmışmıdır
-
aliyk bunu yazdıShockMan bunu yazdı
O değilde benim hayalim onu bulamayacağımdan olsa gerek, Yeraltında müthiş bir kompleks kurup Kendime ait bir dünya yaratıp orada kalmak...
1000 metre yerin altında akan bir şelalenin hemen kenarında yerleşiyormuşum, Jeneratörleri kuruyormuşum, Ardından Suni Işıkla bahçe yetiştiriyormuşum Yukarı ile bağlantılı Havalandırma Motorları Temiz Oksijen sağlıyormuş.. of of. Hayallerimi depreştirdin hocam.. :)
hayaldaş çıktık :)
Vay Hayaldaşım benim... Kucaklıyorum seni o zaman.
Bir gün tonla param olursa ve bu hayalimi gerçekleştirecek olursam belkide senide yanıma alırım bu gizli projede o zaman... :)
Sadece bizim bildiğimiz bir yer Sadece bize ait bir yer olur, ne güzel olurdu demi.?
-
lalada bunu yazdıShockMan bunu yazdı
O değilde benim hayalim onu bulamayacağımdan olsa gerek, Yeraltında müthiş bir kompleks kurup Kendime ait bir dünya yaratıp orada kalmak...
1000 metre yerin altında akan bir şelalenin hemen kenarında yerleşiyormuşum, Jeneratörleri kuruyormuşum, Ardından Suni Işıkla bahçe yetiştiriyormuşum Yukarı ile bağlantılı Havalandırma Motorları Temiz Oksijen sağlıyormuş.. of of. Hayallerimi depreştirdin hocam.. :)
hocu hatta orda medeniyetini kurucaksın ordularını falan hazırlıycaksın, yukarıdaki dünyadan çok yetenekli insanları falan alıcaksın sadece. 100 yıl sonra yukarı çıkıp tüm dünyanın amına koyup kendi krallığını kurucaksın. tüm dünya halkını köleleştirip kendi fabrikalarında çalıştırıcaksın.bilimde teknolojide aşmış olucaksın zaten.
yeraltından geldiğin için insanlara kendini mesih gibi tanıtıcaksın sana tapınıcaklar falan.
tabi yukarı çıkmak sana inanılmaz bişeyin önünü açıcak : gökyüzü !
roket ve uzay konusunda arge yapmaya başlıycaksın, yeryüzüne ıktıktan sonraki 10 yıl içinde marstaki ilk üssünü kurmuş marsta ve ayda insanların yaşayabileceği şartları sağlayabilmiş olucaksın
tabi bunları yaparken kendin yeraltında geliştirdin "lalada cell energy source" denen maddeyi kullanıcaksın enerji kaynağı olarak
20 yıl sonra güneş sistemindeki bütün gezegenlerde üslerin olmuş olucak, hepsinde kolonileşmiş olucaksın.jupiter uydularından birini dünya yörüngesine çekiceksin bu sıralar çünkü nüfus çok artmış olucak
buda seni çoğalma yasaklarını koymaya iticek.
sikkontrol 1a uydusunu fırlatıcaksın, bu uydu dünyadaki tüm sikişleri takip edicek uzaydan, izinsiz sikişlerde direk güneş ışığıyla yakıp eriticek adamı
başka şeylerde olabilir tabi
http://inciswf.com/1286602117.swf
-
Section bunu yazdılalada bunu yazdıShockMan bunu yazdı
bu filmin linki varmı kimsede ya? adını da hatırlayamadım şimdi?
-
lalada bunu yazdıSection bunu yazdılalada bunu yazdıShockMan bunu yazdı
bu filmin linki varmı kimsede ya? adını da hatırlayamadım şimdi?
Gemide Bende vcdsi vardı la kaybolmuş amk..
http://www.direkfilm.com/yerli-romantik-dram/77883-gemide-izle-1998-a/
al hacım:D
yanak tarafından 12/Şub/13 22:00 tarihinde düzenlenmiştir -
adayı adam diye okuyorum ada resmi falan var ne ayak adayla adam diyorum sonra jeton 8 köşe meğersem ada yazıyormuş. Hacı Aroow a mı özenceksin ne ıssız bir yer istiyorsan illa ada olması şart mı?
-
ShockMan bunu yazdı
sen çok minecraft oynuyosun sanırsam hacı, biraz azalt onu(=
-
x-files bunu yazdı
adayı adam diye okuyorum ada resmi falan var ne ayak adayla adam diyorum sonra jeton 8 köşe meğersem ada yazıyormuş. Hacı Aroow a mı özenceksin ne ıssız bir yer istiyorsan illa ada olması şart mı?
hocu ıssız olsunda sınırlı sorumlu taşıyıcı kooperatifi bile olur amnk.
-
ugur0 bunu yazdıShockMan bunu yazdı
sen çok minecraft oynuyosun sanırsam hacı, biraz azalt onu(=
Minecraft Görmüşlüğüm vardır ama oynamışlığım yoktur... Arkadaşımın oğlu Elinde kazma ile habire kazıp duruyo... :)
Yok benimkisi Sadece Bir Kompleks kurma hayali, Kendine ait Yaşam Destek üniteleri barındıran muhteşem bir kompleks.. İyi masraf yer ama, Dünya komple göçmediği sürece Yer yüzündeki olayların her türlüsünden etkilenmeyecek kapasitede bir kompleks..
Sonsuza kadar yaşamayacağımızı biliyorum ama öyleymiş gibi yaşayıp Ölmüş oluruz fenamı.?
-
Neden adanın etrafındaki yerler buğulu?
-
pSkpt bunu yazdı
Neden adanın etrafındaki yerler buğulu?
her yer okyanus görüntü alma gereği duymamışlar herhalde...