Yaşamayı Neden Seviyosunuz?
-
Allahu Teala ya kavuşma sevinci
Onun için yaşamayi seviyorum hayattan tat almaya bakiyorum her dakikami başka güzelliklerle süslüyorum bundan dolayi.. -
pesimist dostum seni anlıyorum.. tahmin ediyorum.. kardeşim..
mitnick dostum bize verildiği kadar özgürüz.. bugün yaşamak istediğimiz hayat bizim içinde bulunduğumuz sistemle kültürle uyuşuyorsa bu bizim onlara sunduğumuz suç işlememe nezaketindendir..
her an bişeyler için fikrin deişebilir ve bir bakmışsın ki suçlusun.. hiç deilse düşünce suçlusu.. yaşadığımız hayat kurallardan ibaret.. bunlara uyan biziz ve bu yüzden sahip olduğğumuz özgürlük hakkımız..(yetmiyor gerçi) seni özgür bırakan filan yok.. istedikleri zaman senden alabilecekleri bir özgürlüğün var.. -
yasamayı sevmeq...
a.q böle yasamanın ben.biz yasamıyoruz sürünüyoruz.asıl yasayanlar yasamayanlardır a.q.... -
Geçiyodum uğradım a.k :D öle yaşamak gibi bi niyetim yoktu deliği görmeden,sonra farkettimki ordan çıkınca geri giriş yok :D
Şaka bi yana,her şeye rağmen hayat güzel sanki ya ;) -
bana göre büyük hırslar büyük hayal kırıklıkları demek. Bu yüzden yükseklerde değil gözüm. yaşa gitsin işte.
Hayat; yaşanmayacak kadar berbat, intihar edilmeyecek kadar güzeldir..
o yüzden kendi haline bırak gitsin. Ne birşey bekle, ne de son ver :)) -
şahsen ben mücadele hırsı oldugu için yaşamayı seviyorum ( daha yaşım genç ama ) ne zmanki o mücadelem biterde azrail kapımı çalar o zaman orayada seve seve gidecem inş :D
mücadeleyi sevin... :D -
Bilmiyorum...
-
Bir Sevdiğim olduğu icin Ve Allah (c.c) Buyurduğu için.!
hayat sevince güzel..(birileri dallama gibi atlamasın yok söle sevmek yok böle sevmek lütfen.!)
Bu sevgi bazen ince bel sütun bacak ela göz bazen İse Hak! Aşkı
gercek ask Hak'ta gizli..! Hakkı sevinki yasamayı sevesiniz..:)
ne edebiyat parcaladım beah:P -
sevdiğim olduğu için seviyorum:d
-
sevildiğim için seviyorum hacım.yaşamı kaybetme korkusu aslında sizi sevenlerden ayrılma korkusudur.(bence)
Toplam Hit: 3063 Toplam Mesaj: 30