Yaşamla Olum Arası Nedır??
-
uzaydayız..dimi? pekala.. yerçekimi neden var?
biz uzayın ta kendisinde değiliz...
-
fıstık ona bakarsan aydada yer cekımı war ayrıca her gezegenın bır cekımı wardır cekımı olmayan bır gezegen olamaz kı!!!! madem ayda uzayda deıl dıosan ayda atmosferde yoq.Atmosfer yok ıse ztn uzaydasın dıe bılırız
-
Nets'in lafı üzerine merak ettiğim bir soru soracam ayın çekimi kendisinin mi yoksa dünyanın etkisi mi bir de ay'ın çekirdeği var mı?
-
İşte o an yusufcuk anıdır hocaaa :)
Ölümün soğukluğunun gelipde yusuf yusuf çektirdiği an...
-
öyle bir şey söz konusu deil ölürsen olay bitmiştir bir daha dünyayla alakan kalmaz ölmek demek kalbin durması aşırı kan kaybı deildir yanlış anlaşılmasın ölüm demek ruhun bedenle tamamen alakasını kesmesi demektir ki bu fizik beden işlevini yitirdikden sonra yaklaşık kırk gün süren bir süreçtir ondan sonra ruh bedenden çıkar ... duymuşsunuzdur ölenlerin arkasından kırkı çıkınca Kuran okutma yemek verme gibi adetlerimiz vardır ordaki 40 günün manasıda budur..
-
lawless, elne saglik hocam bilgilendirmissinde ne alaka anlamadim ben...
-
alaka şu konunun başlığı ölümle yaşam arası nedir?? ölümle yaşam arası diye bir şey söz konusu deildir..... Konunun anasıda bu deilmi ha sonradan uzaya kaymış oraya buraya sıçramış ben onunla ilgilenmiyrum başlık neyse yazımda onunla alakalıdır bu arada hoca filan da deilim bu konularda bilgili serserinin fırlamanın tekiyim yanlış tanınmayalım..
-
bır ınsan yasadıgını sevınce farkeder belkı bız dogduktan sonra yasıyoruz ama farkına varmadıgımız surece yansanayı yasam oluyor...ve ancak sevınce anlayabılıyoruz.ınsanoglu oyle bır varlık kı rahat batıyor..ve rahat donem uzun surerse olumu hıssetmeye baslıyor yanı acılanıyor ve bu acıyı sevmekle acıklıyor.cunku acılanmadan once umutsuz veya zor asklara vurur kendını...
-
Soruyu Kelvin a ben sormustum msn den de anasi falan yok yani sorunun babasi var :)
Fistik
Dunya uzaydadir sende dunyada olduguna gore mantiksal olarak sende uzaydasin demektir
-
Valla benim için yarınki İnsanlık Tarihi sınavını geçmektir..!