folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yaşamla Olum Arası Nedır??

Yaşamla Olum Arası Nedır??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FISTIK
    FISTIK's avatar
    Dişi

uzaydayız..dimi? pekala.. yerçekimi neden var?

biz uzayın ta kendisinde değiliz...

Her vazgeçiş, bir kaybediştir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeTs
    NeTs's avatar
    Erkek
    fıstık ona bakarsan aydada yer cekımı war ayrıca her gezegenın bır cekımı wardır cekımı olmayan bır gezegen olamaz kı!!!! madem ayda uzayda deıl dıosan ayda atmosferde yoq.Atmosfer yok ıse ztn uzaydasın dıe bılırız

Sigara İçmek Öldürür....:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Nets'in lafı üzerine merak ettiğim bir soru soracam ayın çekimi kendisinin mi yoksa dünyanın etkisi mi bir de ay'ın çekirdeği var mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İşte o an yusufcuk anıdır hocaaa :)

Ölümün soğukluğunun gelipde yusuf yusuf çektirdiği an...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LawLess
    LawLess's avatar
    Erkek

öyle bir şey söz konusu deil ölürsen olay bitmiştir bir daha dünyayla alakan kalmaz ölmek demek kalbin durması aşırı kan kaybı deildir yanlış anlaşılmasın ölüm demek ruhun bedenle tamamen alakasını kesmesi demektir ki bu fizik beden işlevini yitirdikden sonra yaklaşık kırk gün süren bir süreçtir ondan sonra ruh bedenden çıkar ... duymuşsunuzdur ölenlerin arkasından kırkı çıkınca Kuran okutma yemek verme gibi adetlerimiz vardır ordaki 40 günün manasıda budur..

Bu sizin hayatınız, ve her dakika bir dakika daha azalıyor... Gerçekler bizi özgür kılar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lawless, elne saglik hocam bilgilendirmissinde ne alaka anlamadim ben...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LawLess
    LawLess's avatar
    Erkek

alaka şu konunun başlığı ölümle yaşam arası nedir?? ölümle yaşam arası diye bir şey söz konusu deildir..... Konunun anasıda bu deilmi ha sonradan uzaya kaymış oraya buraya sıçramış ben onunla ilgilenmiyrum başlık neyse yazımda onunla alakalıdır bu arada hoca filan da deilim bu konularda bilgili serserinin fırlamanın tekiyim yanlış tanınmayalım..

Bu sizin hayatınız, ve her dakika bir dakika daha azalıyor... Gerçekler bizi özgür kılar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bır ınsan yasadıgını sevınce farkeder belkı bız dogduktan sonra yasıyoruz ama farkına varmadıgımız surece yansanayı yasam oluyor...ve ancak sevınce anlayabılıyoruz.ınsanoglu oyle bır varlık kı rahat batıyor..ve rahat donem uzun surerse olumu hıssetmeye baslıyor yanı acılanıyor ve bu acıyı sevmekle acıklıyor.cunku acılanmadan once umutsuz veya zor asklara vurur kendını...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Soruyu Kelvin a ben sormustum msn den de  anasi falan yok yani sorunun babasi var :)

Fistik

Dunya uzaydadir sende dunyada olduguna gore mantiksal olarak sende uzaydasin demektir

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Valla benim için yarınki  İnsanlık Tarihi sınavını geçmektir..!

"Less is More"
Toplam Hit: 5924 Toplam Mesaj: 23