Yaşanabilecek Ucuz Ve Güzel Ülkeler
-
aklınızda varsa böyle yerler. söyleyin hocam , araştıralım.
-
Tayland
-
swordfish bunu yazdı
Tayland
bir konuda uyarmayı unuttun ama arkadaşı :D söylede süprizle karşılaşmasın :D
-
swordfish bunu yazdı
Tayland
yok hocam . yaşam standartları türkiyeden düşük olmayacak ülkeler arıyorum.
-
taylanta dikkat edeceğin husus şudur. Bayan diye arkadaş olduğun biri erkek çıkabilir hiç fark etmezsin :D
-
Gürcistan türkiyeden daha uygun diye duydum.
x-files tarafından 17/Kas/13 09:22 tarihinde düzenlenmiştir -
middle of us
-
makedonya eger 500euro maasin varsa kiralsin haci
-
Ne yapcan yurt dışını. Gel yerleş çanakkaleye. Doğası güzel, insanı güzel, ortamları güzel. Ucuz dersen ucuz, doğalgaz da var. Pek bilinmesede sanayisi de var. Olmasada farketmez istanbul kendi arabanla 3 saat.
Çanakkale merkezde, doğalgazlı, çanakkale boğazına 50 metre var yok mesefede 3+1 evin kirası 700-800 civarı. Benim gibi 300 mt geriden tutarsan 450 ye de var ki ben bekarım pek bakmadım detaylara 350 ye buldum. Memnunum. Eğitim fakültesine 150 metre yoktur. şehir merkezinde boğaza en fazla 250 metre mesafede 300metrekare arsa yı 400 milyara satıyorlar. Arsada ucuz. Pahalı diyenler yerini kıyaslasın. Köylerde sulak ve düz arazi dönümü 2-3 bintl ye çok rahat bulursun.
Türkiyenin sayılı peynir merkezidir. Tarım gelişmiştir. Mesela çikolatalı Trabzon hurmasını burada gördüm.
Küçük bir şehirdir. Büyük avm leri yoktur.
Gıda ucuzdur. Alkol konusuna girmiyorum zaten. Alkol tüketimi hat safhadadır. şarap imalathaneleri var. O kadar çok içen var ama 4.aydan beri buradayım sokakta 1 tane sarhoş görmedim. Edebiyle içmeyi bilen nadir insanlarla dolu bir şehir.
Olay çok az olur. çingeni var ve olaylar genelde çingen+asker+dışardan gelenler kaynaklı oluyor. O kadar ki gezi olaylarında rahatca eylem yapılsın diye yol bile kapattı devlet. 1 mayısta polisler aksiyon olsun diye otomobil çevirmece oynadılar. Vatandaş özel hazırlanmış arabanın içine giriyor sonrada araba ters çevriliyor. Emniyet kemerin yoksa düşüyorsun felan. 1 mayısta 2 farklı eylem oldu ama tek aksiyon bu oldu.
29 ekimde leman sam konser verdi. 30 agustosta sezen aksu ve volkan konak konserleri vardı.
Doğalgazda bile ucuzlar. Türkiyenin en ucuz 3.doğalgazı burada satılıyor demişlerdi. Doğalgazın en son bildlğim 0,98 tl/metreküp fiyatı var.
Pasaportun varsa 50 euroya günübirlik yunan adaları turları bile var. Tavernanın dibine vurmak istiyorsan tam yeri. Bende pasaport çıkaracağım. Telefonum düş yakamdan diyor. Nexus 5 yunanistanda satılmaya başladığında oradan alacağım. -
x-files bunu yazdı
taylanta dikkat edeceğin husus şudur. Bayan diye arkadaş olduğun biri erkek çıkabilir hiç fark etmezsin :D
Yani kısacası, at arabası diye yazıldığın kişi seni zikmeye kalkabilir mi ? (gerçek anlamda) :D
-
CEO bunu yazdıx-files bunu yazdı
Yani kısacası, at arabası diye yazıldığın kişi seni zikmeye kalkabilir mi ? (gerçek anlamda) :D
şunlara bakın beyler buradaki doğuştan kızlara bile 10 basarlarda işte naparsın çükleri var amk :D
http://www.youtube.com/watch?v=w4qq4zZSP58