folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yaşasın Başkanım, Yaşasın Melih Gökcek

Yaşasın Başkanım, Yaşasın Melih Gökcek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

istanbulluyum halim bambaşka (narkoza selam) götçek fena ayar vermiş hakkını vermek gerek neyse o kısımı geçelim bunun karışılgında üstadın şu sözleri aklıma geliyor
    Yüz daha versen,yüz uman yüzler bilirim.Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim.Dünya öküzün üstünde derler ama dünyanın üstünde nice öküzler bilirim.{Necip Fazıl KISAKÜREK}

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

goldfinger bunu yazdı:
    -----------------------------

torpedo_XL bunu yazdı:

Melih gökçeğe oy verenlere müstahak :|

kara yalçın döneminde zehir soluduğun günleri ne çabuk unuttun?

ozamanlar ankara küçük bir anadolu kasabasından farksızdı şimdilerde şimdilerde şanına yakışır büyük şehir oldu

elbette sorunlar olacak ve mümkün olduğunca aşılacak uzaktan ahkam kesip çamur atmak kolay

O zaman sana tuz yalamada başarılar.Karayalçın döneminde istanbulda bile heryerde doğalgaz yoktu bırak Ankara'yı.Ayrıca Ankara'nın büyük bir şehir olarak gelişmesinde melih gökçeğin destekten çok köstek olucak davranışlarını gördüm.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

sende amma yaptın hocam.Bu sitedeki en acımasız AKP muhaliflerinden biriyim ama ben bile böyle konuşmam.Sen böyle yapıyorsun sonra akpye sempatisi olanlar direk akp partizanı oluyor:)

Kar Allah'ın karı. Abd bile o kadar iklim uzmanlarına araştırmalarına teknolojik imkanlara araç gereç altyapısına rağmen kara teslim olmuştu geçen sene.

Abimle konuştum biraz önce ben böyle kar görmedim diyor 5 yıldır ankara bahçelide.Demek ki durum farklı. Ayrıca güzel demiş i.melih  severim mizahisi olan adamı soğukta olsa:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

E adam tuzlasa inanmıyorsunuz tuzlama sa saldırıyorsunuz,, Adamda espriye vurgun Tadına bakın demiş, Ama bizim Angaralı insanımız anlamıyor demekki, adam tuzlamış küremiş daha ne yapsın? inanmıyorsan yala tadına bak bence çok doğru söylemiş, :) kutluyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Adam elinden gelen bütün imkanları kullanmış ne yapsın daha ? Chp gelseydi tuz bile atmazdı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

sende amma yaptın hocam.Bu sitedeki en acımasız AKP muhaliflerinden biriyim ama ben bile böyle konuşmam.Sen böyle yapıyorsun sonra akpye sempatisi olanlar direk akp partizanı oluyor:)

Kar Allah'ın karı. Abd bile o kadar iklim uzmanlarına araştırmalarına teknolojik imkanlara araç gereç altyapısına rağmen kara teslim olmuştu geçen sene.

Abimle konuştum biraz önce ben böyle kar görmedim diyor 5 yıldır ankara bahçelide.Demek ki durum farklı. Ayrıca güzel demiş i.melih  severim mizahisi olan adamı soğukta olsa:)

Yok hocam benim karla alıp veremediğim yok adama gıcığım.Belediye başkanı olduğu şehrin halkıyla bu kadar dalga geçen bi adam görmedim ve millet bu hareketlerine rağmen hala ona oy veriyor ya bunu anlamıyorum.Ayrıca akp ,mhp veya chp vs. partiye mensup olması umrumda değil adam olsun yeter!

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Adamı seçip seçip sonra şikayet ediyorlar.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Ne aqp'yi severim ne adamını ama belediyecilikte şu İzmir belediyesi'nin  İstanbul'daki Ankara'daki Konyada Kayseride vs bunlarınki kadar icraati olsun ozaman benim Melih Gökçek gibilerini eleştirmeye hakkım var. Bizim belediye başkanı Aziz Kocaoğlu misyoner faaliyetlerde bulunmayla uğraşsın ne işi var üçyoldaki metroyu üçkuyulara bağlamakla vs.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

Yok hocam benim karla alıp veremediğim yok adama gıcığım.Belediye başkanı olduğu şehrin halkıyla bu kadar dalga geçen bi adam görmedim ve millet bu hareketlerine rağmen hala ona oy veriyor ya bunu anlamıyorum.Ayrıca akp ,mhp veya chp vs. partiye mensup olması umrumda değil adam olsun yeter!

deveye diken hocam.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

goldfinger bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

kara yalçın döneminde zehir soluduğun günleri ne çabuk unuttun?

ozamanlar ankara küçük bir anadolu kasabasından farksızdı şimdilerde şimdilerde şanına yakışır büyük şehir oldu

elbette sorunlar olacak ve mümkün olduğunca aşılacak uzaktan ahkam kesip çamur atmak kolay

yaptığın değerlendirmelerde o anki gün şartlarını göz önüne al olur mu

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 12266 Toplam Mesaj: 93