folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yastigimin Altinda Bulsdugum Bir Muska Hakkinad Bilgi İstiyorum

Yastigimin Altinda Bulsdugum Bir Muska Hakkinad Bilgi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    hajım en iyisi 3 kulhü 1 elham oku sıkıntında geçer muskanda...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    hajı yatağ beni bişi çekio evde canım bişi yapmak istemio falan demişsin ya bunu ailen biliosa düzelesin die de koymuş olabilirler.teori tabi

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    ANTİKKY demdek istiyorki ole bişi yok antikky krdş sana sadece şunu söliyim unutma ki cin diye adlandırılan görünmez canlılar bile vardır gerçekten muskaya gelince sana garanti verebilirim o muskayı ailenden biri koymustur yastıgının altına sadece senin iyiliğin için buyuk bir ihtimal annen ya da baban kötü bi özelliğini öğrenmiştir (sigara felan)ondanddır takma kafanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    abi babam zamanında cinlerle konuşmuş babamada muska filan yapmışlar galiba bi sabuna mı ne koymuşlar kuyuya atmışlar o sabun kuyunun suyunda yavaş yavaş eriyo ya babamda öle yavaş yavaş bitkinleşiyomuş filan hacı ya hocaya gitmişler onu bulmuşlar hoca okumuş yakmışlarmı ne

ben sana sölyim bi cami hocasına gidi ver bi okusun sende ayetel kursi kulhuallahı bide fatiha oku yakın muskayıda korkma yani bişe olmaz

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    liam_angelus
    liam_angelus's avatar
    Erkek
    yapmayın be abi, muska falan geçin bunları ya muskayla bişeyler değişecek olsa dünya böyle olmazdı. allah istemedikten sonra muskada ne yazsa boş. ayrıca bi şeyin olması isteniyosa bunu kağıda yazıp saklamak ta salakça. yak gitsin... ha yinede ne amaçla yazıldığını öğrenmek istersen herhangi bi camiye git hoca okur sana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    muska ve büyü gerçek bir olaydır fakat dinimizce yasaklanmıştır yapılması, onun için hiç açmadan yak gitsin sobaya at yansın kül olsun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Antikkiy demişkine:

ya ne muskası a.k az ilerleyin yahu

bosa soleme laf anlatamazsın magara adamı gibi yasamaya devam ederler ahh ulan ah su din ile insanları kandırmak duygularını somurerek kendi cıkarlarına gore yoneltmek ne kadar kolay. pc de gavur icadı nie oturuonuz onunde sona içinden in cin cıkar nemelazım uzak durun siz en iisi.... arkadaslar lutfen ama lutfen Kur'an-ı Kerim i okuyun okuduktan sonra goruceksiniz ki size ogretilen ile esas din arasında ne buyuk farklar varmıs sizi kendi cıkarları dogrultusunda nasıl din ile kandırmıslar tıpkı orta cagda katolik kilisesinin yaptıgını gunumuzde islam ulkelerinde yapıolar nedeni mi? cnku islam ulkeleri cahil tıpkı orta cagda avrupalıların cahil oldukarı gibi onlar uyandı ve bugun buralara geldi bakalım benim guzel yurdumun insanları ne zaman uyanıcak.....

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DKN_JAN . Kurani Kerim i okuyun yazmissin ama yazdiklarindan anladigim kadariyla sen hepsini okumamissin .Kuran da buyu ve cinler hakkinda ayetler var.Buyu yapmanin buyuk gunah oldugundan bahseden , cinlerden ve insanlarin serrinden korunmamiz icin dualar vardir (isteyenler Felak ve Nas surelerinin mealine baksinlar.)
    Su an ogretilen dinle , peygamber efendimize indirilen din arasinda cok buyuk fark yok ama okullarda din derslerinde ogretilen din de bir cok dini kural ogretilmiyor.En iyi ornek laiklik hakkinda.Kurani okuyan ve kabul eden herhangi biri laik olamaz .Cunku Kuranda muslumanlarin Allah in ve Peygamberinin koydugu kurallar disina cikmamasini bildiren ayetler vardir. (ki;iler laik olamaz . laik olan devlettir, ama burada da yine musluman olan kisi icin onenli olan Allah in koydugu kanunlardir.
    Konu farkli yone gidecegi icin kisa kesiyorum , sonuc ta buyu ve cinler vardir ,Kuran i Kerim de var oldugunu bildiren ayetler vardir. Kurani okumuyorsunuz diyen birisinin bunlari bilmesi gerekir, buyu icin yapilacak en iyi sey Felak ve nas surelerini bol bol okumaktir .Bu surelerin mealiden manasini ogrenip ona gopre okumak daha faydalidir.Allah tan ne istediginizi bilerek okumus olursunuz.Cami hocasina gidin demeyin bircok cami hocasi onu okuyamayacaktir cunku buyu yu yazan kisilerin yazdigi arapca yazi cok karisiktir .( doktorun recetesi gibi ...)
    Dedigim gibi en iyisi Felak ve Nas surelerinin manasini ogrenip bizzat kendimizin Allah a dua etmesidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    student arkadsım sonuna kadar katılıyorum.
    Ben de cok buldum buyu mezarlıkta kasıkları ters baglamıslar sonra sabunun ıcıne adamın resmını koymuslar ustune ıgne batırmıslar muska tarzında kagıt yazılar.Buyu ve cınler gercektır kuran da da gecmektedır.Bızım bır komsumuz vardı Cınlerlen konusuyoru ve adama cok kısı gelıyodu gunde en az 3-4 kısı.Bu cınlerlen konusmanın onları gormenın bır sanatı vardır ama bu sanatı ogrenen kısıler hep kotu yolda kullanmıslardır.Onun ıcın uygun gorulmez bu tur seyler.Bıraz arastırın ınternette cok dokuman bulursunuz.Yok gecın bunları orumcek beyınlıler falan dıosunuz ama sız bıraz arastırsanız kımın orumcek beyınlı ve gerı oldugunu daha ıyı anlarsınız tabı anlama sevıyesıne baglı,umarım anlarsınız.Buyu meselesı ne gelınce o muskayı yak ve kullerını topraga gom.Ve student arkadasımızın dedıgı gıbı dua oku bol bol.Hıc bır sey olmaz.

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bu büyü meselesi çok ciddi bisey çok tehlikeli istediginiz kadar geri kafali deyin ama büyü var

on sene önce halamin kizina yapmislardi ben kendi gözlerimle gördüm bi krize girerdi elinde cam sise vardi onu eliyle kirdi 10 kisi tutamiyodu, evde kuran birakmadi hepsini yirti butun dini kitaplari yirti kendinde degildi kimse ona söz geçiremezdi agzimiza alinmicak küfürler ederdi kaçtane hocaya götürdüler en son biri sabun büyüsü yaptigini dedi yerini de buldular mezarliga gömmüsler isim resim koymuslar hatta hoca kimin yaptigini bile bulmustu ama söylemedi kesin kan çikardi

annemde anlatti bi akrabamiz belki 20 sene oluyo öyle ölmüs hocalar söyledi sabun büyüsü diye ama yerini bulamamislar bi sene yatmis sonra sabun eriyince ölmüs
Toplam Hit: 6172 Toplam Mesaj: 29