Yataşla Yaşadığım Gerginlik
-
siktiret şikayet etme, biri beni 1cm lik masa yüzünden şikayet etse gider evine ağzını yüzünü sikerim. "cinnet geçirdim kendimi kaybettim" falan derim sonra. alacağım ceza max 3-5 sene olur. o da ilk suçumsa hakim hagb verir, hiç yatmam.
hatta çok sinir olduysam adamın dizine falan bitane sıkabilirim, ömür boyu sakat kalır. alacağım ceza max 5-6 sene, yatarı da denetimliyi otu boku çıkarınca 2 sene falan.
bence boşver nolacak, gaste koy altına falan idare et. ya da bi usta çağır
-
yolbulucu bunu yazdı
siktiret şikayet etme, biri beni 1cm lik masa yüzünden şikayet etse gider evine ağzını yüzünü sikerim. "cinnet geçirdim kendimi kaybettim" falan derim sonra. alacağım ceza max 3-5 sene olur. o da ilk suçumsa hakim hagb verir, hiç yatmam.
hatta çok sinir olduysam adamın dizine falan bitane sıkabilirim, ömür boyu sakat kalır. alacağım ceza max 5-6 sene, yatarı da denetimliyi otu boku çıkarınca 2 sene falan.
:))
Aynen katılıyorum hocam dediklerine.
Adam 1 cm yanlış kurdu diye gidip adami şikayet eden kişi ruh hastasıdır acilen psikyatri kliniğine yatırmak gerekir. Para veriyorsun diye kimse senin kaprislerini çekmek zorunda değil. Ufak yanlışlar her yerde olabilir bunlar nezaket diliyle iletişimle anlaşılır. Neymiş adam 1 cm hata yaptı diye şikayet etcekmis , para vermişmiş:))) Kaprislere bak. Yaptığının tek tanımı olur oda : Kişilik yönünden ilkel kalmışlık. 1 cm hata var diye kaprislerini çekecem bir de gidip beni şikayet edecek! Vay aq dünyaya bak
-
Yataş servis geldi problemi çözdüler bugün. Geçen hafta gelcekti ben müsait değildim.
-
balbazar bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
:))
Aynen katılıyorum hocam dediklerine.
Adam 1 cm yanlış kurdu diye gidip adami şikayet eden kişi ruh hastasıdır acilen psikyatri kliniğine yatırmak gerekir. Para veriyorsun diye kimse senin kaprislerini çekmek zorunda değil. Ufak yanlışlar her yerde olabilir bunlar nezaket diliyle iletişimle anlaşılır. Neymiş adam 1 cm hata yaptı diye şikayet etcekmis , para vermişmiş:))) Kaprislere bak. Yaptığının tek tanımı olur oda : Kişilik yönünden ilkel kalmışlık. 1 cm hata var diye kaprislerini çekecem bir de gidip beni şikayet edecek! Vay aq dünyaya bak
Kapris mapris değil burda para veriyorsun ve onlar bu para dahilinde sunduğu ücretin hakkını vermek zorundadır. Babasının hayrına gelip kurmuyor. sen bir ürün satın alıyorsun karşılığında marka bunun için sana ürün ve kurulum taahahüt ediyor. Kurucak elemanda bu iş için maaş alıyor. Bu kişilerden bağımsızdır. ali gider veli gider ama sen orda markayı tanırsın. ordaki ali veya veli düzgün iş yapmazsa markanın kalitesine leke sürülür. marka arkasında durur başkasını gönderirse sen markayı iyi anmaya devam eder ve referans olursun, arkasında durmazsa söver bidahada hizmet almazsın.
-
1 cm bir tek bana mı büyük geliyor? 1 mm demiyoruz arkadaşlar cm?