Yatırım Hk.
-
paraya 2 yıl ihtiyacın yoksa, en kötü ihtimalle 2 yıl bekleyip hiç kazanmadan anaparanı kurtarmayı göze alabiliyorsan , borsayı düşün. aksi halde ihtiyacın olabilecek para ile girme. bazen bir düşüyor altı ay bir yıl çıkmıyor. aynı seviyeye gelmesini bekleyemeden zararı sineye çekip çıkıyorsun. işte o zaman kaybedersin. ülkemizde daha güvenli yatırımlar, ev, altın hatta araba anaparanı korur.
-
Hocam at btc türke paranı alış emri ver 20 bine düştüğü zaman direk alsın btc düşse bile yükselicek bu saatten sonra düşermi demeyin düşer 16 binden 6 bine düşmüştü belli olmuyor ama şuan alıp 1-2 sene bekleyen kişi güzel para kaldırır
-
Atlas bunu yazdı
Hocam at btc türke paranı alış emri ver 20 bine düştüğü zaman direk alsın btc düşse bile yükselicek bu saatten sonra düşermi demeyin düşer 16 binden 6 bine düşmüştü belli olmuyor ama şuan alıp 1-2 sene bekleyen kişi güzel para kaldırır
Koinim önerirmisiniz önceden üye olmuştum başka hesap açmayım diyorum
-
SHaDeWRoX bunu yazdıAtlas bunu yazdı
Koinim önerirmisiniz önceden üye olmuştum başka hesap açmayım diyorum
Paribu öneriyorum. En yüksek hacime sahip türk borsası.
Lakin acele edip yüksek fiyattan şak diye alma. Biraz bekle, ortamı tanı, uygun gördüğün fiyattan alım yap.
-
Shed510 bunu yazdı
Hocam kredi sorusunu zaten cevaplamışsınız, detaylandırmaya gerek kalmamış ama yine de yazayım. Yani ben 100 k kredi çekip size verdiğimizde 24 k kazanacaksam siz kendiniz çekip 24 k yı neden kendi cebinize koymuyorsunuz diye sormuştum. Borçlanmak yerine topladığınız sermaye ile kazanmak ve kazandırmak istiyorsunuz şeklinde anladım. Banka teminatını halledip sözleşme örneği gönderebilirseniz küçükte olsa neden olmasın...
Takipteyim...
Hocam Selam ;
Sözleşme örneği ve teminat konuarı ile ilgili , mail adresinizi paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
Çaya davet ortamında sözleşme paylaşmak pek matıklı gitmedi . Avukatımız ile görüşüp bir mahsuru olmadığını gördük.
Bu bağlamda istediğiniz bilgileri mail ile paylaşabilirim.
-
Hocam ben ufak bir miktarla şöyle yapıyorum:
Bizim uzun yıllar tanıdıgımız semtte birkaç tane kuyumcu var. Diyelim bugün Cumhuriyet Altını 1050 TL. Ben 50 TL indirimle 20 tane Cumhuriyet Altını alıyorum. (bu indirim bazen 60-80 falan oluyor) 20.000 TL kuyumcuya verdim. bir kağıda 20 altın alacaklısın yazıyor. Ama bana fiziksel olarak altını vermiyor. Yaklaşık 20 gün sonra gidip diyorum ki benim şu altınları ver. O günün kuru diyelim 1060 TL. 21.200 TL veya 20 tane altın alıyorum adamdan. 20 gün içinde 1.120 TL, bazen 1500 TL paramın miktarına göre 2000 TL kazandıgım bile oluyor. Kuzenimin mesela adamın yanında 50.000 TL si var, ayda bir kere bu işlemi yapıyor.
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Peki hisse olarak aselsan alsam çok fazla yükseldi 33 lira olmuş alabileceğim hisse miktarı baya az oluyor 15 20 bin liraya ama THY 10 lira fakat aselsan güven veriyor.Bitcoin desek her zaman yükseliyor ama ben alırım birden aşağıya çekilirse diye korkuyorum.
Sizce Aselsan mı THY mi ?
Canım kardeşim, tüm iyi niyetimle yazıyorum ister dinlersin ister dinlemezsin.
Borsa ne zaman cok yükselse , ne zaman borsadan insanlar güzel paralar kazansa , borsayla alakası olmayan insanlar birikimlerini buralara kaydırır. niye cünkü insanlar kazanmış , kendileride kazanacak...
Forex olayında Türkiyede kac kişi zengin olacağını düşünerek battı ?
Parayı batırma sebebi tamamen bilgisizlik.
THY mi Aselsan mı Bitcoin mi diyorsun... Cevrende , okuduğun , takip ettiğin yayınlarda insanların para kazandığını duymuşsun. Bende gireyim bende kazanayım diyosun. Genelde işi bilmeyenlerin borsaya girme yoğunluğunun arttığı donemlere ele verme donemi diyoruz...
En yüksek fiyattan alıp bekleyeceksiniz. Şansınız varsa bişeyler kazanırsınız... Gereksiz yüksek bir risk.
Bilgim yok diyorsun , şunu mu alayım bunu mu alayım diyorsun. Sana tavsiyem elin sikiyle gerdeğe girme.Az Risk ile bilgi ve deneyim kazanmaya bak. Kendi aklınla karar vererek yatırım yap
italyan tarafından 15/Ara/17 18:13 tarihinde düzenlenmiştir