Yatırım İçin Neler Yapılabilir? (Borsacı Arkadaşlar)
-
şu avrupa birliğinin krizdeki ülkeleri önleme tedbirleri falan belirlensin, birde yeni küresel kriz nasıl gelecek. bu arada yatırım 30-40 değil daha fazla.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
şu avrupa birliğinin krizdeki ülkeleri önleme tedbirleri falan belirlensin, birde yeni küresel kriz nasıl gelecek. bu arada yatırım 30-40 değil daha fazla.
-----------------------------her zaman derim arsa ev alacagınıza aselsan akbank sabancı holding tüpraş petkim bunlara ortak olun bu adamların elinde arsada var dolarda var altında var yatırımda var herşey var tabi bilinçli olarak yap benim yazdıklarım sadece fikir vermek amaçlı
-
Ben hala Altından yanayım. Çünkü piyasa çok karışık ve Altın her zaman karmaşık ortamların savaşların yatırım aracı olmuştur. Gelecek hafta da çok karışık geçecek. ABD borçlanmanın yükseltilmesi konusunda anlaşamadı. Avrupadaki ülkeler krizi sadece öteledi.
100 gr. Altın
1 Lira artarsa 100 TL kazanırsın.
1Lira azalırsa 100 TL kaybedersin.
wikwik hissesi
100 TLden aldın.
İkinci gün 10 TL ye düştü. Paranın %90 ı gitti.
İkinci gün 200 TL yi aştı. Paran direk iki ye katlanır.
Bilgilendirme amaçlıdır sadece tavsiye değildir. Dileyen parasıyla dilediğini Yapar :P
-
altına yatır
-
Ben yatırım için şike soruşturması sonucunu bekliyorum. Son bir yıl içinde 100TL yide gören fener hissesi tutuklamalardan önce 78TL iken tutuklamalardan sonra 4 günde 46 lılara indi. Arkadaşımda 2000 lot vardı 4 günde 50milyar kaybetti. Şu anda da yine bu seviyelerde.
Şike soruşturması sonucunda fener bank asyaya düşerse hisseleri kanımca 20TL-30TL aralığına iner. O zaman alacağım fener hissesi. 1 veya 2 yıl sonra den az 50TL yi bulur tabi fenerin başarısına da bağlı ama bulur kanaatimce.
-
geçen bir ekonomi kanalının müdürlerinden birini dinledim televizyonda dediği şuydu dolar ve euro çok az da olsa biraz daha artacak ama % olarak çok büyük bir getirisi olmayabilir. birde geçen gazetede önerileri okuyordum hisse senedi olarak petkim, emlak konut gyo. nın hisselerini tavsie ediyorlardı pek anlamam ama okuyup duyduklarımı yazıyorum.