folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yatırım İçin Neler Yapılabilir? (Borsacı Arkadaşlar)

Yatırım İçin Neler Yapılabilir? (Borsacı Arkadaşlar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

şu avrupa birliğinin krizdeki ülkeleri önleme tedbirleri falan belirlensin, birde yeni küresel kriz nasıl gelecek. bu arada yatırım 30-40 değil daha fazla.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

şu avrupa birliğinin krizdeki ülkeleri önleme tedbirleri falan belirlensin, birde yeni küresel kriz nasıl gelecek. bu arada yatırım 30-40 değil daha fazla.

-----------------------------

her zaman derim arsa ev alacagınıza aselsan akbank sabancı holding tüpraş petkim bunlara ortak olun bu adamların elinde arsada var dolarda var altında var yatırımda var herşey var tabi bilinçli olarak yap benim yazdıklarım sadece fikir vermek amaçlı

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Ben hala Altından yanayım. Çünkü piyasa çok karışık ve Altın her zaman karmaşık ortamların savaşların yatırım aracı olmuştur. Gelecek hafta da çok karışık geçecek. ABD borçlanmanın yükseltilmesi konusunda anlaşamadı. Avrupadaki ülkeler krizi sadece öteledi.

100 gr. Altın

1 Lira artarsa 100 TL kazanırsın.

1Lira azalırsa 100 TL kaybedersin.

wikwik hissesi

100 TLden aldın.

İkinci gün 10 TL ye düştü. Paranın %90 ı gitti.

İkinci gün 200 TL yi aştı. Paran direk iki ye katlanır.

Bilgilendirme amaçlıdır sadece tavsiye değildir. Dileyen parasıyla dilediğini Yapar :P

Bilgi Güçtür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

altına yatır

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Ben yatırım için şike soruşturması sonucunu bekliyorum. Son bir yıl içinde 100TL yide gören fener hissesi tutuklamalardan önce 78TL iken tutuklamalardan sonra  4 günde 46 lılara indi. Arkadaşımda 2000 lot vardı 4 günde 50milyar kaybetti. Şu anda da yine bu seviyelerde.

Şike soruşturması sonucunda fener bank asyaya düşerse hisseleri kanımca 20TL-30TL aralığına iner. O zaman alacağım fener hissesi. 1 veya 2 yıl sonra den az 50TL yi bulur tabi fenerin başarısına da bağlı ama bulur  kanaatimce.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nightmare07
    nightmare07's avatar
    Erkek

geçen bir ekonomi kanalının müdürlerinden birini dinledim televizyonda dediği şuydu dolar ve euro çok az da olsa biraz daha artacak ama % olarak çok büyük bir getirisi olmayabilir. birde geçen gazetede önerileri okuyordum hisse senedi olarak petkim, emlak konut gyo. nın hisselerini tavsie ediyorlardı pek anlamam ama okuyup duyduklarımı yazıyorum.

Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 17