Yatırım Tavsiyesi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

bugun bankadan beni aradılar gram altınım var bankada 3 ay mevduata koyun düşerse aldığımız fiyattan vericez yükselirse hjem yüksek fiyatını 4 faizini vericez dedi ne ayak bunlar ?

merkez bankası doları dengede tutabilmek adına, vatandaşın altınını dolarını bankalara yatırması için bankalara teşvikte bulunuyor, bankalara uyguladığı bazı yaptırımları esnetti, oranları düşürdü vs.

vatandaş yine dolara altına saldırırsa bu sefer 30 a kadar tutamazlar.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Aslında motorsiklet gibi kışın düşen yazın fiyatı artan şeyler araştırılabilir..Sıcak para her zaman kazandırıyor ancak iyi araştırma yapmak gerekiyor.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vergilius
    Vergilius's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

seninle aynı durumdayım abi ben de :D aylık 300- 400 dolar arası para ayırabiliyorum. Şuan henüz çok birikmedi ama öncesine göre çok şükür kenara koyabiliyorum diyorum. 

Maaş dolar ile aldığım için direk 300 dolar ayırıp kenara koyuyordum. Belirli bir meblağ birikti, gittim yarı yarıya olacak şekilde euro yaptım. Amacım daha karlı ve güvenilir bir yatırım bulana kadar sepet yapmak. dolar/ euro / altın / japon yeni ve isveç frankı almayı düşünüyorum. 

Fakat @kaan hocamın tavsiyesi ile bir kaç gündür https://www.youtube.com/@cihatecicek şu amcayı takip ediyorum. Amcamın genel mantığı anladığım kadarı ile ucuz para bulup, döviz cinsinden fiyatlanan ürünler üzerinden yatırım yapmak. Genellikle fon öneriyor. Temel mantık ise şu, dövizin yükselmesi durumunda senin fonun tl karşısında yükselmiş olacak, fon içerisindeki ürünler de yükseldiğinde de fon üzerinden tl değer kazanmış olacaksın. Bir kaç bankadan baktım euro, dolar ve altın cinsinden fonlar var. Bunlardan almak mantıklı, fakat burada da kafama takılan bu fonları fiziki olarak alamadığım için bankaya güven konusunda sıkıntılar yaşıyorum. 

Yanlış bilmiyor isem fonlar bankada değil de mkk da duruyor diye biliyorum. 

Nec mora, nec requies
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Takip ve up

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

bugun bankadan beni aradılar gram altınım var bankada 3 ay mevduata koyun düşerse aldığımız fiyattan vericez yükselirse hjem yüksek fiyatını 4 faizini vericez dedi ne ayak bunlar ?

Kur korumalı altın olmasin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Aslında forunda böyle bir sabit konuya ihtiyacımız var. Arkadaşlar soruyor neye yatırım yapalım diye ancak söylemek imkansız. Bu iki sene içerisinde TR ekonomisinin darmadağın olması gerekliydi.
    En son bu depremde bile borsa yükseldi. Tek bildiğimiz bu sürdürülebilir. 

Bence seçime gereksiz risk almak doğru olmaz.

Toplam Hit: 2060 Toplam Mesaj: 17
yatırım tavsiyeleri tavsiye