Yavru Golden Arıyorum
-
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Mutlaka Bak
http://www.facebook.com/seheryetiskin
-----------------------------eyv. hacı
-
100 lıraya mı :))) bana 150 den bul safkan golden ben 100 tane alacagım sanada bın lıra verecegım naptın yıgen ya
Benım yavrularım olacak anne bel boy yukseklıgı 59 cm yavruların resımlerı zaten eskı konularımdan gorebılırsınız 450 lıradan verecegım dogum bugun yarın olacak
-
hipokondriyak bunu yazdı:
100 lıraya mı :))) bana 150 den bul safkan golden ben 100 tane alacagım sanada bın lıra verecegım naptın yıgen ya
Benım yavrularım olacak anne bel boy yukseklıgı 59 cm yavruların resımlerı zaten eskı konularımdan gorebılırsınız 450 lıradan verecegım dogum bugun yarın olacak
-----------------------------hocam ben ne bilim ya :| araştırmadan direk geldim foruma. hayrına veren yok. dedim 100 lira koyalım bari ortaya.
ancak bu kadar verebilrim hocam.
-
golden bulamadiysan benimlede ilgilenebilirsin hocam. 1mbit internet bile yeter.gunde 2 ekmek 4 yumurta kafi ickim sigaramda yok.|
-
bokkafa bunu yazdı:
golden bulamadiysan benimlede ilgilenebilirsin hocam. 1mbit internet bile yeter.gunde 2 ekmek 4 yumurta kafi ickim sigaramda yok.|
aylık 1000tl ver senle ilgilenmeyi kabul edecek birilerini bulurum :| -
dostum bı 3yuz lıra koy kenara ben ayarlayabılırım baska kopek eger ızmır de veya yakın ısen daha ucuza buldugun kpek zaten yuz lıraya aldıgın goldendegıldır :)
hayvanseverlerde vermez acıkcası kopek ıcın yuz lıra butcesı olan bakmak ıcın para nereden bulacak durumuna gelıyor
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------bokkafa bunu yazdı:
aylık 1000tl ver senle ilgilenmeyi kabul edecek birilerini bulurum :|
oha aylik bin lira kazansam ilgilenicek birini ne yapayim :| -
ee bende onu diyorumya hoca adam Yavru Golden Arıyorum demiş sen bulamazsan ben varım demişsin.Sen bir köpek cinsimisin?
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------ee bende onu diyorumya hoca adam Yavru Golden Arıyorum demiş sen bulamazsan ben varım demişsin.Sen bir köpek cinsimisin?
kopegim demedimki reyis ilgi istiyorum lan :( alsa beni beslese buyutse okula mokula yazdirsa fenami olur?