Yavru Golden Arıyorum
-
Merhabalar, ailem ile uzun pazarlıklardan sonra golden almaya karar verdik. fakat bu pazarlığın sonucunda bütçemde oldukça düştü. :) 3-6 aylık
Cinsiyeti fark etmez
Rengi farketmez
Kısacası golden olması yeter :)) İstanbul içi gelip elden alabilirim.
Köpeğini satacak olan arkadaşların bakım konusunda hiçbir sıkıntısı olmasın. Öz evladım gibi bakacağım. :)
Bütçem : 150 çok zorlarsam 200 liradır. Fiyatın düşük olduğunu biliyorum. fakat elimden gelen bukadar. şimdiden teşekkürler.
-
bende arıyorum:)
-
Ya sormayın bizim Golden dişi 9 tane yavruladı daha doğrusu yavrulucaktı hepsi karnında ölmüş yazık ya şansımıza.
-
hipokondriyak(böyle mi yazılıyo bilmiyorum :D) 8 tane golden yavrusu var 1 ay olmamıştır belki doğalı yavrular ama bedavaya vermiyo :| çook denedim olmadı :D
-
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=golden+retriever
Al sana golden. Hemde gönüllü sahiplendirme. Yani parayla değil, güvenle... -
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=golden+retriever
Al sana golden. Hemde gönüllü sahiplendirme. Yani parayla değil, güvenle...
-----------------------------
Hocam iyi güzel söylüyorsunda buradaki hayvanların hepsi yaşlı. yaşlı hayvanların bana alışması çok zor olur. kurulu düzenden getirip psikolojisini bozmak istemem. -
hocam lınktekı hayvanlar yaslı nasıl alıscak yenı ortama :/
-
başlığı yavru gölden arıyorum diye okudum :)))
-
valla bende arıyorum ama 400 tl filan diyorlar insaf.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
hipokondriyak(böyle mi yazılıyo bilmiyorum :D) 8 tane golden yavrusu var 1 ay olmamıştır belki doğalı yavrular ama bedavaya vermiyo :| çook denedim olmadı :D
-----------------------------:D:D sımdı soyle bır durum soz konusu kardesımın yavrular ben artık kopek ısıyle ılgılenmıyorum.Ama 300 350 lıradan asagıya olan golden tırttır kırma kopek alırsın.
Buyuk golden alabılırsın dısı tercıh et alırken sende yavruları 2yuzden vermezsın ama buyuk kopek denk gelırse haber vereyım gercı ıstanbul a ızmırden gondermek cok zor otobus almaz buyuk kopegı o taraflarda bulmaya calıs
-
Hayvan koruma yerlerine gidin oradakiler kafaya alın onlara çok geliyor numaranızı bırakın elli lira vericem diyin
onlar sizi ararlar her türlü bir hafta içinde..