folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yavru Golden Rottweiler / Alman Kurt"U

Yavru Golden Rottweiler / Alman Kurt"U

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    under_king bunu yazdı:
    -----------------------------
    wassh bunu yazdı:
    under_king bunu yazdı:

wassh bunu yazdı:
    bende rotweiller arıo dio girdim :D dedim golden rotweiller ne la yeni bi cins mi yarattılar :D muhaha koptum! neyse sana tavsiyem seceresiz it alma! yani gidip ondan bundan alırsan köpeği kesin kırma it olacaktır :D yani kacışın yok, ne kadar benzese de hakikisine inanma ;)

Hoca safkan istiyorum :) Köpekten as çok anlarım köpeğin cins mi kırmamı olduğu belli olur ayrıca biras araştır bakalım golden neymiş

canoem benim anlarsın tamam bisi demedikte, golden rotweiller die bi cins henuz insanoglu tarafından yapılmadı :D o golden retreiver die biliorum ben senin fotosunu koyup istedigin köpek te o ;) sen kafanı takma ben senin yasın kadar köpek besledim... karsına öle bi hayvan koyarım ki buyumus halinde bile kırmamı saf kan mı anlayamassın ki sen yavru alıcaksın yavru iken cok daha zordur... bana köpek hayvan dersleri verme bu yuzden ;) neyse elimde ne golden ne de kurt kalmadı :D sattım hepsini, cok guzel bir testten gectin, ve testin sonucu E "-" sınıfta kaldın yane ;) sana verebilecegim ne belcika kurtum ne alman kurtum ne golden retriever im ne de baska herhangi bir cins köpeğim kalmadı elimde :) selametle :D

al sana google araması : http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=golden+rotweiller&meta=

Ben anlayamassam anlayan birisine gösteririm sen rahat ol ayrıca senden köpek istedim ;) Konuyu ikili polemiğe dönüştürmeyelim en azından forumda. Konuşmak istersen msn orda

sevgili arkdasım

bir polemik söz konusu degil bu yuzden icin sonsuz sekilde rahat olsun... yardımcı olmamızı istiorsan dediklerimize biras kulak verirsen sen karlı cıkarsın! birasdan bi resim UL edicem lutfen bak ve bana ne cins oldugunu soyle ;) biras bilgi ver olur mu? o zaman daha iyi anlasıcaz emin ol ;)

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca gel sana alalım o zaman 250 liraya. Yazın safkan husky 100 liraya bile veriolar

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    under_king bunu yazdı:

Hoca gel sana alalım o zaman 250 liraya. Yazın safkan husky 100 liraya bile veriolar

Hacı onu 250 liraya al da, mamasının aşısının dahası bakımının ne kadar zor olduğunu biliyor musun? 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DioNYsoS
    DioNYsoS's avatar
    Erkek
    Lan under şapkadan çıkartamıonmu aq

Yatakta We Batakta Eşi Olmayan Eline Mahkumdur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Şu sıralarda ben Golden arıyorum en fazla 7-8 haftalık. İlgilenen, sağdan soldan duyan arkadaşlar varsa, bir haber verin lütfen ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pm at kardeş en kral rotlar bizde  bi bak beğenmessen sil başkdaa birşey demem.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    iş makinası markası gibi olmuş alman rottweiler :D şaka bi tarafa ne yapacan hoca gavurun itini sana Türkiyeden itmi yok şuna inan biraz araştırma karıştırma yaparsan inan çok güzel itler bulursun belki sevimli olmayabilir ama asildir güçlüdür kuvvetlidir makina gibidir... :D

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

hoca ben alman kurdu besliyordum..Yawruları 400-500 den aşşağı olmaz..

Bide secereli olursa 2,500 ekadar gider yawru versiyonlarıı....

1 yaşındaki köpeği 5000 $'a satıldığına bilem şahit oldum......

----------------------------

++ köpek satmak isteyen arkadaş köpekler secereli yazmışsın...Secere hakkında bilgi isteyecektimde senden.Secereyi açk'dan mı aldın ???

Bide satacağın yawruların anası babası kim?:d

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hoca stifler ile bir irtibata geç o bulur

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 16156 Toplam Mesaj: 30