Yaw Bu Siteye Ne Olmuş
-
adminlerin ellerine sağlık valla bende anasayfa 10 saniyede konularda 5-7 saniyede açılıyo
-
tikİ'! '^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''
-
Sorun ttnette a.k sayfalar .06 saniyede acılıo herhangi bi problem yok orada...
incelicez...
-
Ohh be iki saattir cevapla sayfasının açılmasını bekliyodum inş. bu yazdığım gider =) Çok yavaş açılıyo ya çok sinir bozucu bende de öle.
-
kardeş yemin olsun bu konuyu açmayı düşünüyodum ama önce kendi sistemim 4-5 haftadır reboot bile edilmedi belki ondandır dedim ama zaten pcde 4-5 harddiskte kopyalamalar , chkdsler filan bularda olunca madar olmamak için açmadım konuyu!
site harbiden çok yavaş! insanın sinirleri bozuluyo! renenin çözecegi bi sorun olsa elinden geleni yapardı ama bu daha sürecek galiba! bilmem ki ttnet hantalı tarifelerin hızını arttırırken hantal düzende neyi yeniledi ki hayret! hacı muratla 200 yapmak gibi bişey bu! gelişmiş ülkelerin elden çıkma fiberlerinimi bekliyolar napmak istiyolar anlamadık! :(
-
dua edin yine açılıyo yarım saattede olsa ya hiç açılmasaydı tahribat bi ara kapalıydıda alışana kadar neler çektiğimi bi ben bi allah biliyo yaşama heyecanım kalmamıştı
-
Site radara yakalandi ,hizi dusurduk :) bundan sonra ust bannera bos cd takacaz radara yakalanmamak icin :D
-
Harbi cok yavas ya
-
türktelekoma kafam girsin
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------
yaw bu siteye ne olmuş
-----------------------------nolmuşşş?? :F :D
Valla çok yavaşladı, 1024 bağlantı var anasayfa yarım dakkada zor geliyo :((...