folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaw Bu Siteye Ne Olmuş

Yaw Bu Siteye Ne Olmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    adminlerin ellerine sağlık valla bende anasayfa 10 saniyede konularda 5-7 saniyede açılıyo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    tikİ'! '^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''^''

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sorun ttnette a.k sayfalar .06 saniyede acılıo herhangi bi problem yok orada...

incelicez...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Ohh be iki saattir cevapla sayfasının açılmasını bekliyodum inş. bu yazdığım gider =) Çok yavaş açılıyo ya çok sinir bozucu bende de öle.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

kardeş yemin olsun bu konuyu açmayı düşünüyodum ama önce kendi sistemim 4-5 haftadır reboot bile edilmedi belki ondandır dedim ama zaten pcde  4-5 harddiskte kopyalamalar , chkdsler filan bularda olunca madar olmamak için açmadım konuyu!

site harbiden çok yavaş! insanın sinirleri bozuluyo! renenin çözecegi bi sorun olsa elinden geleni yapardı ama bu daha sürecek galiba! bilmem ki ttnet hantalı tarifelerin hızını arttırırken hantal düzende neyi yeniledi ki hayret! hacı muratla 200 yapmak gibi bişey bu! gelişmiş ülkelerin elden çıkma fiberlerinimi bekliyolar napmak istiyolar anlamadık! :(

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

dua edin yine açılıyo yarım saattede olsa ya hiç açılmasaydı  tahribat bi ara kapalıydıda alışana kadar neler çektiğimi bi ben bi allah biliyo  yaşama heyecanım kalmamıştı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Site radara yakalandi ,hizi dusurduk :) bundan sonra ust  bannera bos cd takacaz radara yakalanmamak icin :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Harbi cok yavas ya

I find your lack of faith disturbing.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    türktelekoma kafam girsin

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

black_lord bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaw bu siteye ne olmuş
    -----------------------------

nolmuşşş?? :F :D

Valla çok yavaşladı, 1024 bağlantı var anasayfa yarım dakkada zor geliyo :((...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 4000 Toplam Mesaj: 29