Yayın Evinden Teklif Aldım... Kararsızım.
-
olaki dolandırılma durumu var sen akillilik edip analarinin kızlık soyadına kadar öğren cevredekiler tarafından teyt ettir
birak dolandırsınlar dötlerindeki dona kadar alirsin :)
unutmadan sözleşme filan sunarlarsa bi düşünmem gerek diyip al ve bu konunun altinda yayinla Karatahta hocaminda fikrini alirsin sakinca görülmesse neden calismayasin
-
Rmk bunu yazdı:
-----------------------------
olaki dolandırılma durumu var sen akillilik edip analarinin kızlık soyadına kadar öğren cevredekiler tarafından teyt ettir
birak dolandırsınlar dötlerindeki dona kadar alirsin :)
unutmadan sözleşme filan sunarlarsa bi düşünmem gerek diyip al ve bu konunun altinda yayinla Karatahta hocaminda fikrini alirsin sakinca görülmesse neden calismayasin
-----------------------------Kendileri kankam olur ve aynı zamanda benim kefilim... Aynen katılıyorum dsediklerine... Ve benimde danışmanlığımı yapar çok sıkıştığım zaman... Dediklerini dikkate al...
-
manyakmısın la ? orhan pamıktır küçük iskenderdir bu lavukların senden nesi fazla sende yazarsın onlar kadar yorma kendini atla hemen para vermeseler bile kabul et adın duyulsun, parayı sonra nasısa kazanırsın şans ayağına gelmiş sende düşünüon
kaçırma bu fırsatı aga
-
İlk seferde 1000 adet basılsa kitap,
Yaklaşık sana maliyeti 4000TL falan olacaktır.
Zaten bunu senden alırlar.
O yüzden adamların teklifi sadece kitabını pazarlamak.
Bunu unutma da.
-
Duyguların pazarlığı kısmına değineceğim ;
Duyguların pazarlığı gibi bir şey söz konusu değil bu durumda. Olaya buradan bakarsan kendi duygularına iHANET ettiğini sanabilirsin. Bende yazılar ve denemeler yazıyorum ve aynı teklif bir dönem bana da geldi. Üniversite Eğitimim yüzünden kabül etmedim Kİ zaten daha sonra yaşadığım bir kaç olay yüzünden yazmayı da çizmeyi de bıraktım.
Yazılarını takip ettim bir kaç tane okudum.. Gayet başarılı. Ki zaten TBT'de de okuyanların bir çoğu sana katılıyor. Duygu pazarlığı değil, Duygu Tarifçiliği ya da Duygu Sözdeciliğii senin yaptığın. Yazdığın yazılar senin tanıdığın, tanımadığın, bildiğin, bilmediğin binlerce insanın yaşadığı, hissettiği ve kendinden bir şeyler bulduğu bir ortama kaymışsa, düşünecek pek bir şey yok demektir.
Topluma mal olmanı tavsiye ederim. Yorumların bir çoğunu okumadım ilk sayfalarda ama bir arkadaşın bir yorumu gözüme çaprtı..
" Orhan Pamuğun yada diğer yazarlarından senden ne farkı var ? " Bu'na bende katılıyorum. İsimsiz bir çok yazar-çizer-düşünür, İSİMLİLERDEN (Ünlü denen ki$iliklerden) daha iyiler.
Kitabın çıkarsa bizi de unutma, Haydi Eyvallah kardeşim ;)
-
usta neden kanına dokansın yav, bu ülkeye bir eser bırakmak bence çok önemli. sen gidersin kitabın kalır. eserler ölümsüzdür. bence hiç durmadan kabul et.
-
Edit.
-
ben alırım