folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yayın Evinden Teklif Aldım... Kararsızım.

Yayın Evinden Teklif Aldım... Kararsızım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

olaki dolandırılma durumu var sen akillilik edip analarinin kızlık soyadına kadar öğren cevredekiler tarafından teyt ettir

birak dolandırsınlar dötlerindeki dona kadar alirsin :)

unutmadan sözleşme filan sunarlarsa bi düşünmem gerek diyip al ve bu konunun altinda yayinla Karatahta hocaminda fikrini alirsin sakinca görülmesse neden calismayasin

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rmk bunu yazdı:
    -----------------------------

olaki dolandırılma durumu var sen akillilik edip analarinin kızlık soyadına kadar öğren cevredekiler tarafından teyt ettir

birak dolandırsınlar dötlerindeki dona kadar alirsin :)

unutmadan sözleşme filan sunarlarsa bi düşünmem gerek diyip al ve bu konunun altinda yayinla Karatahta hocaminda fikrini alirsin sakinca görülmesse neden calismayasin

-----------------------------

Kendileri kankam olur ve aynı zamanda benim kefilim... Aynen katılıyorum dsediklerine... Ve benimde danışmanlığımı yapar çok sıkıştığım zaman... Dediklerini dikkate al...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

manyakmısın la ? orhan pamıktır küçük iskenderdir bu lavukların senden nesi fazla sende yazarsın onlar kadar yorma kendini atla hemen para vermeseler bile kabul et adın duyulsun, parayı sonra nasısa kazanırsın şans ayağına gelmiş sende düşünüon

kaçırma bu fırsatı aga

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İlk seferde 1000 adet basılsa kitap,

Yaklaşık sana maliyeti 4000TL falan olacaktır.

Zaten bunu senden alırlar.

O yüzden adamların teklifi sadece kitabını pazarlamak.

Bunu unutma da.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Duyguların pazarlığı kısmına değineceğim ;

Duyguların pazarlığı gibi bir şey söz konusu değil bu durumda. Olaya buradan bakarsan kendi duygularına iHANET ettiğini sanabilirsin. Bende yazılar ve denemeler yazıyorum ve aynı  teklif bir dönem bana da geldi. Üniversite Eğitimim yüzünden kabül etmedim Kİ zaten daha sonra yaşadığım bir kaç olay yüzünden yazmayı da çizmeyi de bıraktım.

Yazılarını takip ettim bir kaç tane okudum.. Gayet başarılı. Ki zaten TBT'de de okuyanların bir çoğu sana katılıyor. Duygu pazarlığı değil, Duygu Tarifçiliği ya da Duygu Sözdeciliğii senin yaptığın. Yazdığın yazılar senin tanıdığın, tanımadığın, bildiğin, bilmediğin binlerce insanın yaşadığı, hissettiği ve kendinden bir şeyler bulduğu bir ortama kaymışsa, düşünecek pek bir şey yok demektir.

Topluma mal olmanı tavsiye ederim. Yorumların bir çoğunu okumadım ilk sayfalarda ama bir arkadaşın bir yorumu gözüme çaprtı..

" Orhan Pamuğun yada diğer yazarlarından senden ne farkı var ? "  Bu'na bende katılıyorum. İsimsiz bir çok yazar-çizer-düşünür, İSİMLİLERDEN (Ünlü denen ki$iliklerden) daha iyiler.

Kitabın çıkarsa bizi de unutma, Haydi Eyvallah kardeşim ;)

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

usta neden kanına dokansın yav, bu ülkeye bir eser bırakmak bence çok önemli. sen gidersin kitabın kalır. eserler ölümsüzdür. bence hiç durmadan kabul et.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Edit.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ben alırım

http://kocaer.me
Toplam Hit: 4331 Toplam Mesaj: 29