Yayıncı Geldi Hanımmmm - Amazon Primelarınıza Talibim
-
yolbulucu bunu yazdı
amacın ünlü olmak mı para kazanmak mı ?
şuan için yan iş gözüyle bakıyorum aynı zamanda hobi olarak yani insanlarla sohbet etmek falan ve bir taraftan adımı duyurmakta istiyorum
-
Yaptık Birşeyler (:
-
TheAvenqer bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
amacın ünlü olmak mı para kazanmak mı ?
şuan için yan iş gözüyle bakıyorum aynı zamanda hobi olarak yani insanlarla sohbet etmek falan ve bir taraftan adımı duyurmakta istiyorum
hobi olarak takiliyon yani. anladim
-
elyos2600 bunu yazdı
Yaptık Birşeyler (:
eyw hocam :)
@yolbulucu eğer olursa işim haline getirmek istiyorum
-
Küçük bir fikir paylaşayım;
Hani yazılım üzerine bir şey yapmak çok küçük bir zümrenin çok küçük bir parçasının hobisini ilgilendiren bir durum.
Durmadan donanım toplayanlar gibi. Donanımı bir kere toplarsın sonrasında yeni çıkan yeni bir ekipmana göz ucu ile bakmak dışında çoğu kişi ilgilenmez.
Yada ilgilenenlerde kısa zamanda ilgisini kaybeder.
Herkes telefon kutu açılımı yapıyor ama anroid güncellemesi ile ne geldi ? Sadece gui de değil arka planda ne oldu ? Yada Adobe PS ta değişen neydi yeni sürümde ?
ENG çokta fazla olmayan ama olanlarında kalitesi tartışılacak seviyede olan TR ise kaliteden tamamı ile yoksun bir fikir : güncellemeler.
Örnek veriyorum yeni windows güncellemesi ile ne geldi ? Allah aşkına blog.windows.com dan okuyan kaç kişi var ?
Yada şöyle söylemek daha mantıklı eskiden google lamak olan terim şimdilerde yerini youtube aramasına bıraktı.
Her türlü programın ( donanımda olur tercihine göre ) kısaca, insanları yormadan detayları olur eksisi artısı olur bunların toplanacağı TR bir kaynak olabilirsin.
Ki böylece elinde sınırsız kaynak ve irdeleme şansın olacaktır.
Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi twitch öncesi youtube olmalı sonrasında çekersin diğer taraflara.
iLLuMiNaTi tarafından 28/Eki/20 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
hayırlı olsun, ara ara izlerim denk geldikçe,
ama şunu da söylemezsem içim de kalır, profil fotosu lisede hiç sevmediğimiz bi arkadaş benziyor bi an o mu lan yoksa dedim de isim farklı olunca rahatladım :)
-
tavsiyeleriniz üzerine gidip mikrofon aldım ve yutup amca için eğitim seti çekmeye başladım.
https://www.youtube.com/watch?v=eR-lYXHEVBo
TheAvenqer tarafından 07/Ara/20 10:39 tarihinde düzenlenmiştir