Yaz Geldi, İş Tavsiyeleriniz Nelerdir ?
-
Yaz geldi boşta kalmamam lazım yazın çalışmam gerek... Güzel maaşlı bildiğiniz işler varmı acaba önerebileceğiniz ?
-
kıyı şeridindeysen iş çok yeterki sen para kazanmak iste
-
çok genel yazmışsın
nerdesin
yetenklerin nedelerdir.
ingilizcen varmı..............................
-
futurist bunu yazdı
çok genel yazmışsın
nerdesin
yetenklerin nedelerdir.
Giresundayım fakat yazın çalışmak için istanbula gitmeyi planlıyorum
yetenek demeyelimde elimden her türlü iş gelir yani
ingilizcem yok malesef -
ayrildikyala bunu yazdıfuturist bunu yazdı
çok genel yazmışsın
nerdesin
yetenklerin nedelerdir.
ingilizcem yok malesefyetenek derken yani ne tip işler yapabilirsin ne gibi şeyler düşünüyorsun demek istemiştim.
istanbulda işkur, yenibiriş, elemanonline.net, elemanonline.com,kariyer.net sitelerine bak telefon aç konuş. birkaç tanesinden tamam alınca çık yola biri olmasa biri olur.
ingili<cen olsa rehberlik yapardın turislere,
gülhanede sadece 5dk dürbün kullandıran bir adam vardı. 5 dk bakıyorsun 1 tl veriyorsun günde yüzlerce adam bakıyor
buna benzer işler olabilir ama çetesi mafyası varsa hiç bulaşma. pazarda birşeyler satabilirsin. geçen gün duymuştum günlüğü 100 tl miydi 1 metra kare tezgah .
seçenek çok da yaş da önemli karakterde. neyi yaparsın neyi yapamazsın bilemiyorum. hangi semt olacak?
bence "bebek" gibi bir yere git adamlar parayı nasıl saçacak düşünüyor :)
köpek elbisesinden zengin olan biri vardı. dikişten anlarsan?
-
futurist bunu yazdıayrildikyala bunu yazdıfuturist bunu yazdı
çok genel yazmışsın
nerdesin
yetenklerin nedelerdir.
ingilizcem yok malesefyetenek derken yani ne tip işler yapabilirsin ne gibi şeyler düşünüyorsun demek istemiştim.
istanbulda işkur, yenibiriş, elemanonline.net, elemanonline.com,kariyer.net sitelerine bak telefon aç konuş. birkaç tanesinden tamam alınca çık yola biri olmasa biri olur.
ingili
gülhanede sadece 5dk dürbün kullandıran bir adam vardı. 5 dk bakıyorsun 1 tl veriyorsun günde yüzlerce adam bakıyor
buna benzer işler olabilir ama çetesi mafyası varsa hiç bulaşma. pazarda birşeyler satabilirsin. geçen gün duymuştum günlüğü 100 tl miydi 1 metra kare tezgah .
seçenek çok da yaş da önemli karakterde. neyi yaparsın neyi yapamazsın bilemiyorum. hangi semt olacak?
bence "bebek" gibi bir yere git adamlar parayı nasıl saçacak düşünüyor :)
köpek elbisesinden zengin olan biri vardı. dikişten anlarsan?
İstanbul'u önermeyin yahu sanki az kalabalığımız var gibi.
Tatil beldelerine git hocam, en kısa zamanda en çok parayıp (bahşiş) vesaire oradan kaldırırsın, git komilik yap en basitinden.
Burada antalya da falan otelleri olan bir ton insan vardı (çalışan oralarda) -
istanbul'da 900 lira kazanip ac kalmak icin gelmek istiyorsan gel hocam bulursun is; köle olmak istersen tabi..
+ elimden her is gelir demek = ben kölelige hazirim demek.
nurk tarafından 01/Haz/14 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen öyle ne kazanıpda ne harcayacaksın istanbulda ant bodrum marmaris ak oralara yatılı iş çok bulursun illaki bi tane çeşmede olur
-
Kalifiye adam degilsen istanbul'da borclu cikarsin.
-
Antalya'da oteller eleman alımına başladı..
Yatılı kalarak 3 ay çalışırsın otelde yer içersin 1000k dan fazla maaş alırsın harcaman olmaz çoğunu kenara koyarsın ha zor iş ama kolay işi de zor bulursun.. :)
-
ya arkadaş ne vardı şu milletteki çalışma azminin para kazanma isteğinin birşeyler için çabalama gayretinin binde biri bende olsaydı.