Yaz Okulu ?
-
benim 1 donemden kalmıs oldugum bir ders var bizim üniversitede yaz okulu yok
baska bir üniversitenin yaz okuna gidip o dersten gecsem kabul ederlermi ? böyle bişey yapan varmı ?
bolum insaat muh
üni sırnak üniversitesi
ders mühendislikte hesaplama metotları
-
büt?
-
senin okulunda o ders acılmıyorsa yani orn teknık resım dersını donemde aldın ve kaldın yazın acılacak derslerın ilanı asılır bu sıralar orada yoksa başka bi üniversitenin teknık resim dersını alıp gecersen kabul olur ama burada dikkat etmen gereken hususlar ise ;
1- müfredat ( hocana sorarsın )
2- harç parasını ne zaman yatırcan vs. bide harç miktarı farklı olur haberin olsun
-
para onemli diğil
su lanet secmeli dersi versem yeter
muhendistikte hesaplamama metotları
diye bir ders var
hangi universitede bu ders var onu bulamıyorum
oldunuda zannetmiyom
bu dersin yerine buna yakın bir ders olsa acaba olurmuki
-
Kabul edilmesi lazım nerden biliyorum dersen bizim arkadaş yaz okulunda Başka üniversiteden üstten ders alıp kendi okulumuz o dersten geçtim diye verdi ve kabul edildi. Ama sizin okulun yaz okulunu kabul etmemek gibi özelliği varsa bilemeyeceğim.
-
bu konuyu kime sorabilirim ünide acaba ?
-
önce bi danışman hocana git sonra arastırma yaparsın bi hangi üniler acıyor felan . bu arada hangi ünidesin bide hangi bölüm oldugunu yazda belki yardımcı olan cıkar
-
yazdım
-
bugun okula gidip bi bakarım benım unıye . inşaatcı arkadaslara da sorarım seni bilgilendirirm kardeşim üni : aksaray universitesi
-
üniversiteye göre değişiyo, mesela itüde sadece bazı ünilerden alınan dersler kabul ediliyo, onları da geçtikten sonra okulda tekrar jüri sınavına giriyosun ondan sonra kredi olarak geçmiş sayılıyosun.(çok saçma amk)
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------
Kabul edilmesi lazım nerden biliyorum dersen bizim arkadaş yaz okulunda Başka üniversiteden üstten ders alıp kendi okulumuz o dersten geçtim diye verdi ve kabul edildi. Ama sizin okulun yaz okulunu kabul etmemek gibi özelliği varsa bilemeyeceğim.
-----------------------------Kardeşim eger okulunda yaz okulu yoksa büt vardır. okulunda yaz okulu olmadıgı halde baska bı unıversıtenın yaz okulunda bu dersı alamazsın. Bütlere girip alabılırsın anca.. kı zannedersem ılk donem kaldıgın bı ders ve ılk donemın butunde gecemedın bunu? ıkıncı donemde ılk donemın butunu acmazlar buyuk ıhtımall.
Dedıgım gıbı okulunda yaz okulu yoksa baska bı unıversıtenın yaz okulunda bu dersı alamazsın..