Yaz Okulu Hakıkında Yardım Edecek Biri Var Mı ?
-
Şimdi ben fizik dersinden kaldım. Ama yaz okulunda yeterli ön kayıt olmadığı için açılmıyor. Şimdi yaz okulunda dersi almayacak 14 kişi daha ayarlayacam adamlar ön kayıt yapacaklar ama kesin kayıt yaptırmayacaklar. Ben gidip bankaya para yatıracam. sonuç olarak ne olur ? Paramı geri mi iade ederler yoksa yine açarlar mı dersi ?
-
ders açilmaz sa paranı iade ederler , bu arada hangi şehir hangi üni ?
-
yeterlı sayıya ulasılmazsa acılmaz ders.paranı gerı ıade ederler.farklı bır bolumden almayı deneyebılırsın ya da sehırde baska unıversıte varsa oradan hatta yakın bır sehırdekı unıversıteden de alabılırsın.fızık temel derslerden oldugu ıcın ıllakı bı yerde acılır dıye tahmın edıyorum.
-
www.ksu.edu.tr bizim burada açilacak dersler , fizik de var . kyk yurtlarındada kalabiliyorsun günlük 6 tl olması lazım
-
Kütahyada kyk da kalacam mersinden gidecem ücret nedir ne tip belgeler lazım. bilen varmı
bide sorun çıkartırlarmı ?
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------Kütahyada kyk da kalacam mersinden gidecem ücret nedir ne tip belgeler lazım. bilen varmı
-----------------------------
mersinde kykda mı kalıyosun? kalıyosan bi belge isteyeceklerini sanmam.Kyknın sitesine baktım ancak sadece 6 adet fotoğraf istiyolar.Aklıma şimdi geldi dpüden yazokuluna gideceğine dair öğrenci işlerinden belge isteyebilirler.Merkez kampusde gidiceksen yaz okuluna kyk kampusun icinde. Germiyan kampusunde gidiceksen eğer ordaki kyk afyon yolunda 1 6 gibi otobusler de oraya gider. -
Juliet bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
Kütahyada kyk da kalacam mersinden gidecem ücret nedir ne tip belgeler lazım. bilen varmı
mersinde kykda mı kalıyosun? kalıyosan bi belge isteyeceklerini sanmam.Kyknın sitesine baktım ancak sadece 6 adet fotoğraf istiyolar.Aklıma şimdi geldi dpüden yazokuluna gideceğine dair öğrenci işlerinden belge isteyebilirler.Merkez kampusde gidiceksen yaz okuluna kyk kampusun icinde. Germiyan kampusunde gidiceksen eğer ordaki kyk afyon yolunda 1 6 gibi otobusler de oraya gider.
-----------------------------yok hocam mersinde kyk da kalmıyorum herhangi bi belge falan işler uzun sürer mi bide kabul ederlermi 1,5 ay orda kalacam başka kalacak yerim yok malesef.
-
HeYeT bunu yazdı:
Juliet bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
mersinde kykda mı kalıyosun? kalıyosan bi belge isteyeceklerini sanmam.Kyknın sitesine baktım ancak sadece 6 adet fotoğraf istiyolar.Aklıma şimdi geldi dpüden yazokuluna gideceğine dair öğrenci işlerinden belge isteyebilirler.Merkez kampusde gidiceksen yaz okuluna kyk kampusun icinde. Germiyan kampusunde gidiceksen eğer ordaki kyk afyon yolunda 1 6 gibi otobusler de oraya gider.
-----------------------------yok hocam mersinde kyk da kalmıyorum herhangi bi belge falan işler uzun sürer mi bide kabul ederlermi 1,5 ay orda kalacam başka kalacak yerim yok malesef.
-----------------------------yaz okulu sıkıntılı bi iş bende geçen sene istanbulda okuycam diye uğraşmıştım son gün diye bişey yapamamıştım şöyle bişey var(dokuz eylülde böyle diğerlerinde belki farklıdır) okumak istediğin ünideki fizik dersinin içeriğini çıkarıyosun kendi üninde dersi veren hocaya götürüyosun bu konular var işte onay verirseniz burda yaz okulunu okuycam diye imzalatıyosun sonra öğrenci işlerine veriyosun onlarda haftalık kurulda onay veriyo kağıdını alıp napıyosun bilmiyorum çünkü ben onay felan alamadım son gün diye hocaları bulamadım :(
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
Juliet bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------yaz okulu sıkıntılı bi iş bende geçen sene istanbulda okuycam diye uğraşmıştım son gün diye bişey yapamamıştım şöyle bişey var(dokuz eylülde böyle diğerlerinde belki farklıdır) okumak istediğin ünideki fizik dersinin içeriğini çıkarıyosun kendi üninde dersi veren hocaya götürüyosun bu konular var işte onay verirseniz burda yaz okulunu okuycam diye imzalatıyosun sonra öğrenci işlerine veriyosun onlarda haftalık kurulda onay veriyo kağıdını alıp napıyosun bilmiyorum çünkü ben onay felan alamadım son gün diye hocaları bulamadım :(
aynen hocam dedigin islemler burdada gecerli kagitlari verdik dun kurul toplandi bernde yildiz teknik+dumlupinar yazdim dun sonra degisiklik yaptim. osmangazi+dumlupinar yazdm bugun de karar kagidini bekliorum -
dpü hala kredi başı ne kadar ödeyeceğimizi açıklamadı, öğrenciyi zikmeyi pek severler bunu da ekleyeyim.
bu arada kütahyada kyk da 6 - 8 kişilik odaları gördüğünde psikolojin alt üst olursa merkezde kazıklı voyvoda fiyatlı apartlar var hacı aklında bulunsun. bn de o kazıklı voyvoda fiyatlı apartlara domalcam bu gidişle çünkü 4 yıldır kütahyada bi düzen kuramayarak rekor bende. -
Mersin Üniversitesinde okuyorum. Tüm dersler açılıyor birtek bu ders yok :S Amq böyle işin ya. Sütçü İmamın Konsey başkanı Sinanı da çok severiz :)