folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yazıcı Almak İsteyen, Alacak Olan, Model Önerisi İsteyen Herkese Yardımcı Olabilirim... (2. Konu)

Yazıcı Almak İsteyen, Alacak Olan, Model Önerisi İsteyen Herkese Yardımcı Olabilirim... (2. Konu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Bitmeyen kartuşlu yazıcılar hakkında ne düşünüyorsun?

Birde a4 fatura basımı falan yapmayı düşünüyorum çift kâğıt çekmeyecek, sıkıntı yaratmayacak uygun yollu birşeyler önerir misin?

Sadece bi imza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Konuyla alakası var mı bilmiyorum fakat benim elimde yaklaşık 5bin adet bilgisyarda kayıtlı fotoğraf var.Bunları fotoğrafçıda çıkartmaya kalksan tanesi için en ucuz fiyat 50krş .o yüzden diyorum ki böyle bir cihaz alsam istedğim zaman kendi fotoğraflarımın çıktısını evde kendim alsam?

nasıl bir cihazdır bunlar?fiyatlaı nedir

Hocam uygun maliyetli cihazlar var, mürekkep felan ucuz ama asıl para tutan fotoğraf kağıdı. Epson l serisinin fotoğraf baskısı (5760 dpi) güzel. Ama renkler normalden koyu çıkıyor. Eğer tam stüdyo kalitesinde çıkarmak istiyorsan tek fotoğraf basan Canon un 9600 dpi çözünürlüğe sahip cihazlar var ama maliyet i yüksek olır adet başına. 

Come On Cj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı

Birde a4 fatura basımı falan yapmayı düşünüyorum çift kâğıt çekmeyecek, sıkıntı yaratmayacak uygun yollu birşeyler önerir misin?

Hocam bitmeyen kartuş / tanklı cihazlar, orjinalinden tanklı olanlar güzel. Sonradan kartuşlu cihazlara dışarıdan ucuza takılan tanklar güzel değil.  Canon g serisi ya da epson l serisi güzel.

Hocam çift kâğıt çekmeyecek demişsin ;Faturayı normal a4 kağıdına mı basacaksın yoksa nokta vuruşlu yazıcıda nüshalı olarak mı ona göre model söylicem.  

stockholm8 tarafından 14/Ağu/16 21:29 tarihinde düzenlenmiştir

Come On Cj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    stockholm8 bunu yazdı
    PcK0 bunu yazdı

Hocam bitmeyen kartuş / tanklı cihazlar, orjinalinden tanklı olanlar güzel. Sonradan kartuşlu cihazlara dışarıdan ucuza takılan tanklar güzel değil.  Canon g serisi ya da epson l serisi güzel.

Hocam çift kâğıt çekmeyecek demişsin ;Faturayı normal a4 kağıdına mı basacaksın yoksa nokta vuruşlu yazıcıda nüshalı olarak mı ona göre model söylicem.  

Nokta vuruşlu yazıcılar öldü artık.  Mürekkepli  ya da lazer yazıcılar ile fatura yazdırmayı düşünüyorum. Çift sayfa çekmesin derken ard arda 4 nüsha basıldığı için 20 tane faturayı bastırdığımda bir tanesini kaydırsa diğer bütün faturalar yalan olur o yüzden böyle söylüyorum. -Ya da bu tarz sıkıntılar çekmeye devam edersem e-fatura'ya geçeceğim-

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı
    stockholm8 bunu yazdı
    PcK0 bunu yazdı

Nokta vuruşlu yazıcılar öldü artık.  Mürekkepli  ya da lazer yazıcılar ile fatura yazdırmayı düşünüyorum. Çift sayfa çekmesin derken ard arda 4 nüsha basıldığı için 20 tane faturayı bastırdığımda bir tanesini kaydırsa diğer bütün faturalar yalan olur o yüzden böyle söylüyorum. -Ya da bu tarz sıkıntılar çekmeye devam edersem e-fatura'ya geçeceğim-

Hocam nokta vuruşlular halen kullanılıyor. Daha önce böyle bir taleple karşılaşmadım. Normal bir yazıcıdan da basarsın a4 kağıdına fatura tabi ki ama çok yapılan bir şey değil. Lbp6030 serisi ya da hp 1102 serisinden bir lazer yazıcı alıp basabilin. Fazla nüshalı olduğu için cihaz kaydırmasa bile senşn de dikkat etmen lazım hocam. E faturaya geçmen daha iyi, artık tüm kurumsal şirketler geçti ve geçiyor.. 

Come On Cj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

tonerli ve wifi yazıcı önerinin nedir ?

telefondan çıktı alınacak telefon android haftada 1-2 sayfa olucak

birkaç model buldum toner doldurmada sorun olmayacak bir yazıcı olursa iyi olur...

Samsung SL-M2020W Wi-Fi

Xerox Phaser 3020 Wi-Fi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

A3 için yazıcı tavsiyesi verir misin?

Wifi ve a3 scan da olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Öğrenciyken hp 2515 kullanırdım işimi görürdü. Ancak zamanla değişen ihityaçlar çerçevesinde yeni ürün almak gerekiyor.

1)Tarayıcı mutlaka olmalı. Kapak gibi yukarı doğru açılabilir olduğu gibi hazneye belgeleri koyup arkalı önlü tarayabilmeli. Ofis tipine giriyor gibi dursada teknoloji mağazalarında oldukça hoş modeller gördüm. Niye istiyorum? Bir kaç aydır epub olayına sağlam kafayı taktım kendi illegal epublarımı oluşturmak istiyorum. Üst hazne olayı evraklar için kapak gibi açılan kısımı kitabı dijital aktarmak için. Yoksa kişisel kullanım için 2515 yetiyordu.

2)Mümkünse beni kabloya mahkum etmesin. Yani telefondan pc den vb wifi ile çıktı alabileyim. Zorunlu değil ancak olursa hoş olur.

3)En önemli nokta kartuş/toner konusu. Sıfır kartuşlar ateş pahası tekrar dolum ile bir yere kadar gidiyor. Yandan ek aparat ile bitmeyen kartuş muhabbetleri var ancak çevremde kullanan görmedim. Toner daha uzun ömürlü galiba ekonomik düşünürsek?

4)bütçe? Şuan oldukça sınırlı olsada ihtiyaçlarım sabit ilerleyen zamanlarda düze çıkınca (bir kaç ay sonrası) ederini ödeyebilirim.

heza tarafından 17/Şub/17 22:15 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Hocam peki sana göre hiç düşünmeden önereceğin ilk 2 yazıcı model ve markası nedir?

Florenzi tarafından 17/Şub/17 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hocam merhaba.

bir yazıcı almak istiyorum.

lazer. tek yön ya da çift yön çok önemli dğeil.

tarayıcı olsa iyi olur şart değil - bütç.e kısıtlı-

hızlı yazdıran. toneri 20 25 liraya dolup en az 1k civarı çıktı alabileceğim bir model var mı?

100 150 en fazla 200e ?

elinde temiz olan varsa ikinci el de düşünebilirim.

verdiğin modellere baktım da bu arada fiyatları baya yükselmiş.

Toplam Hit: 4654 Toplam Mesaj: 23
öneri yazıcı canon soru tavsiye hp epson