Yazıcı Önerisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Kimse yazmamış gibi. Toner dolumu konusu son teknolojilerle birlikte bir takım evrimler geçirdi. Chip var, bu chip toner üzerinde olan bir şey ve bazı markaların chipleri kopyalanamıyor ya da çok sıkıntı çıkartıyor. 

O sebeple bazı marka yazıcıları almamak gerekiyor lazerde yada alacaksanda orjinal toner kullancağını yanı 100 tl civarı vereceğini kabul etmen gerekiyor.

Ek olarakta lazer yazıcı tonerleri ortalama 20-30 tl ye dolar. Fiyatlar tonerin kapasitesine göre değişim gösterir genelde.

Düm düz lazer alayım, hızlı olsun, bir tonerle 1500 kağıt bassın. 1500 basımı tek seferde nefes bile almadan bassın diyorsanız size kitap gibi ürün HP 1018 modelidir. Muhasebeye vermiştik yılsonu 50k kağıt basması için. 3 toner veriyorduk durmadan yazıcı basıyordu 3 toner bitince getiriyordu bir 3 toner daha veriyorduk bu şekilde adam neredeyse durmadan 1 hafta basıp durmuştu. Düşünün artık.

Gerçi baktım bulamadım sıfırını :) çok eskide kalmış olabilirim.

Anıl
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Bende Epson SX425W var. Elden satabilirim İstanbul içi.

Temiz ürün. Dodurmalı kartuşlarıda var piyasada.

Kendi üzerinde de dolan kartuşları var ama onlara pek güvenmiyorum. Zamanında ilk çıkanlardan almıştım. 

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

https://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/lexmark-mx317dn-mono-lazer-yaztarfotfax-dub-network-P196817813

ürün hakkında yorum alabilir miyim ?

toner fiyatına baktım toner tozu çıkıyor hep.

direkt tozu şişesiyle mi koymak lazım ? (eskiden ricoh kullanırken direkt şişeyi yuvaya koyuyoduk)

yoksa toneri çıkarıp tozu içine mi boşaltıcaz ? ( Bu durumda da muhtemelen bir kaç dolumdan sonra yeni bir toner de almak lazım yanılmıyorsam ?? )

Toplam Hit: 1871 Toplam Mesaj: 14
yazıcı