Yazıcı Tavsiyesi
-
bir gayrimenkul firmasının bilgisayar işlerini yapıyorum.. bitmeyen kartuşlu epson marka yazıcıları vardı arızalanmış servisine bıraktım tarayıcı kısmı bozuk tamiri 320 lira ve 4-6 hafta beklemeniz gerekli dedi. Tamir için söylenen fiyat çok uçuk.. Yen'i yazıcı almalarını tavsiye edicem. Ofiste kullanmak için yazıcı, tarayıcı, faks, fotokopi özelliği olan yazıcı tavsiye edebilir misiniz? Hp servisinden çok memnunum mümkünse hp olsun.. Üzerinde bitmeyen kartuş olan modeli olmalı ya da epsondaki sistemi aktarabileceğimiz.. genelde renkli çıktı alıyorlar..
-
Hp 5820 modelini almıştım ben de geçenlerde teknosan 600 tlye.
O da tanklı.
Siyahı pigmentli.
Epsonu çok önerdiler bana. Hp bu işe biraz daha geç girdiği için diğerlerinin yaşadığı bazı sıkıntıları gidermiş.
Kartuşları doldururken sağa sola dökülmesin diye memeli kafa yapmış.
Tank yeri sabit yazıcıyı taşırken sıkıntı yaşamıyorsun. Taşıyacaksan tabi.
Wifi direct var.
Fax var mı hatırlamıyorum ama. Faxlı model canonlarda vardı sanırım. Canon da bu tank işine ilk girenlerdenmiş.
-
5820 güzel. Mürekkep bitse bile hava yapması zor. Onu engellemişler. Pigmentli değil Dye bazlı mürekkep kullanıyor. Mürekkepi ucuzdur.
Cihaz taşıma yapılmayacaksa vanası sürekli kullanılsada kullanılmasada açık kalmazı gerekiyor. Sadece taşıma durumunda vanayı kapatman gerekiyor.
-
Yorumlar için teşekkürler ileteceğim :)
-
hocam tonerli hp mfp m314a çok araştırdım konuda açtım geçenlerde tahribatta.
sonuç tek toner ile
Kalan Tahmini Sayfa Sayısı *: 5700 Bu Sarf Mlz ile Yzd Sayfa Sayısı *: 1805 iyiki almışım toner fiyatıda gayet uygun. ama yazıcının kendisi 900-1000 tl arası.
-
Kardeş renkli çıktı alıyorlar bildiğim kadar ile toner sadece siyah yazıyor
-
-
HP LaserJet Pro M225dn MFP
Kullanıyoruz yıllardır en ufak problemi olmadı. Faks ı da cihazın kendisinden değil pc ye modem kartı takıp o şekilde atıyoruz hiç bi problem olmadı.
-
-
http://urun.n11.com/lazer-yazici/ricoh-sp-210-P181534115
şunu vereyim sana elimde 60 tane var xd
-
hocam bütçen1000 TL civarında ise Canon'un Pixma G4400 ü tavsiye ederim. bitmeyen kartuş sistemini canonun kendisi yapmış :) olmadı 300 - 400 TL civarında yine canon'un bitmeyen kartuşlu (dışardan aparat takılarak yapılan bitmeyen kartuş) E484 veya muadili printerları tavisye ederim.
ilatemha tarafından 31/Tem/17 21:54 tarihinde düzenlenmiştir