Yazıcının Kartuşunu Doldruma Ve Kartuş Tozları Hakkında
-
Bence hic kasma kartuslu bir yazici al boyasini bas gec hic ugrasma
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
kartuş=problem kuruma, donma, az baskı, yüksek maliyet, sıkıntılı dolumlar, yavaş yazdırma...... neye dayanarak bu yorumu yapıyorsunuz?
-
stockholm8 bunu yazdıBiyoteknoloji bunu yazdı
kartuş=problem kuruma, donma, az baskı, yüksek maliyet, sıkıntılı dolumlar, yavaş yazdırma...... neye dayanarak bu yorumu yapıyorsunuz?
Ekleme uzun kullanımlarda akıtma, basım kalitesi düşüklüğü, kafa problemleri.
Toner varsa tonere devam. Muadil alacaksın adamlar garantili satıyor drum problemsiz, çipi değişmiş 1000 basım 30 tl falan. Bu kadar ucuza kartuşlu yazıcıda ihtimal yok.
Drumlı tonerler mükemmel oluyor ekstra drum değişim işçiliği ve maliyetini ortadan kaldırıyor. Neredeyse her seferinde makine sıfır gibi basım yapıyor.
-
stockholm8 bunu yazdıBiyoteknoloji bunu yazdı
yazıcı : canon e4** serisi yada hp 2135 serisi max 100-150 tl
kartuş boyası : max 30-40 tl her renkten 100er ml
her kartuş dolumuyla min 300-400 sayfa çıkarıyorum ve sadece 7-8 ml'lik boya ile
kuruma donma : hergün 1 sayfa yazdır hatta o sayfanın üsütne tekrar tekra bas maksat kartuş tıkanmasın ✔
yüksek maliyet : 1 kuruşa baskı yapıyorum nerdeyse ✔
yavaş yazdırma : fotokopi merkezi değiliz sonuçta varsın yavaş yazsın amk ✔
baskı kalitesi : adam sınıfta kullanıyor sonuçta full hd resim basmıyordur sürekli o bile olsa foto kağıdı kullanarak çok güzel baskılar alabilir ✔
Bunlara dayanarak söylüyorum siz neye göre konuşuyorsunuz ?
Biyoteknoloji tarafından 09/Eki/18 10:56 tarihinde düzenlenmiştir -
KarakartaL bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıKarakartaL bunu yazdı
hocam muadil alacağız o zaman.
peki kartuş dolumu için hangi mürekkebi yani tozu önerrirsin ? 1kg lik mi 300 ml lik mi hangisi ? bunun saklanma koşulu vs var mıdır ?
Hocam mürekkep partikül büyüklüğü önemli. Yazıcının tonerine uygun mürekkep alman lazım yoksa sıkıntı çıkarabiliyor. Arkadas bitmeyenkartus.com 'dan temin ediyordu bi ara. sıkıntı yasamadı aldığı mürekkeplerden.
Mesela şu mürekkep 320 gr 7 dolumluk.
saklamada pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Güneş görmesin yeterli bence. Doldurma yaparken maske ve eldiven kullan akciğerine fazlaca giderse ayvayı yersin. Heryerine yapışıyor bu meret
bunu o delikten döktükten sonra doldugunu nasıl anlayacağız ? yani ğzına kadar mı dolacak ?