folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Yazılanların Doğruluğunu Merak Ediyorum

Yazılanların Doğruluğunu Merak Ediyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    csabanci bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    csabanci bunu yazdı

https://web-ofisi.com/haberler--Ouml-nemli-Duyuru-

bilenler bilir bunların scriptlerini birileri patlatmış ve suan tüm warez alemine yayılmış durumda. sitelerini kuracağım scriptleri incelemek için acıyodum ki linkteki paylaştığım yazılarını gördüm. vergi mükellefleri oldukları pek inandırıcı gelmedi hatta yazılarında biyerden lisansladıklarını yazmıslar hiç inandırıcı gelmedi. merak ettiğim konu bunlar bu scriptleri kullananlar hakkında hak iddia edebilirler mi. belki tasarımlar bunların fakat sitelerinde iletişim kısmındaki ve her sayfalarının en altında adres kısmında 'home ofis çalısma sistemi' diye yazan biri prof olamayacağını düşündüğüm için ne ayak bunlar bilginiz var mı? 

home ofis calisma ile profesyonel olmamanin ne alakasi var?

profesyonwllikten kasit gidip ofis tutup her ay kirasina sitopajina ayri domalmakmidir?

adamin lisans almasina gerek yok tespit ettikleri herkesi tek tek sikayet etsin dava acilsin teker teker parasini alir tazminatiyla birlikte.

vergi mukellefi konusuna gelirsen de online satis yapmak icin iyzico payu ve banka poslari vergi levhasiz alinmaz.

hayır sunu demek istedim yani mesela bi kurum veya firmadan hizmet alıcaksın yada alıyosun fakat yerini yurdunu bilmiyosun adamlara ulaşıp sormadan bu durumu demek istedim bi ticaret olayı için eksi bi durum değilmidir bu? bana göre öyle olduğu için böyle bişey yazma gereği duydum 

bir cok insan var danismanliknyapan disarda toplaniyorlar sanal ofis kiraliyorlar bizde insaatci cok mesela enistem tjk hipodrom yenilenmesi termik santral boyanmasi gibi buyuk capli isler yapiyor ama  ofisi yok tamamen resmi ve sanal ofis kullaniyor .

eticaret sitesinden alisveris yapiyorsun ofisini biliyormusun yerini biliyormusun tabiki de hayir.ofislik bir durum yok ki ortada .gidip gormen gereken bir showroom.yok ortada 

tabiki de showroom luk olay değil ofis yok falan ama müşteri  memnuniyeti için belitilmezsi gerekmez mi bence? senin örnek verdiğin gibi bikaç kişi örneğini bende verebilirim fakat somut işler onlar burdaki home ofis çalısma sistemi ibaresi kredikartı kullanmam için yeterli olmadı bana göre. çünki en basta ben bunlardan scriptin birini ücretli alıcaktım ki aramalarımdan sonra warezde scriptin kendisine free rastladım sonra biraz detaylı aramalardan sonra kullanan kişilere dava açamadıklarını öğrendim r10 gibi birkaç forumda daha o benim bu senin postlarına rastladım bu 2 firmanın ve emeğe saygı deyip birinden almalımı yoksa bende wareze dalmalı mı bilemedim. ha şimdi git başka bişey bul yada sen tasarla gibi öneriler olabilir ama tam istediğim şeyi bulduğum için biraz kolaya kaçma yönelimi oldu bende ve gerçekten kararsızım. oyüzden de kararsızlığımı burda öneriye açtım ama suana kadar yanlış mı yaptım bilemedim acıkcası

Evrim içi mürit..laugh is live..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

adamın sözde kendi yaptığı nakliyat temasıda http://themeforest.net/item/trucking-transportation-logistics-wordpress/full_screen_preview/13432181 buradan çalıntı. böyle adamlardan bir bok olmaz açacakları davadan da bir bok olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

adamın sözde kendi yaptığı nakliyat temasıda http://themeforest.net/item/trucking-transportation-logistics-wordpress/full_screen_preview/13432181 buradan çalıntı. böyle adamlardan bir bok olmaz açacakları davadan da bir bok olmaz.

aga çözdüm işi zaten admin paneli aynı db hepsinde aynı sadece baslıklar farklı ve temalarda uygun yerlere db den gelen verileri koyuyosn index cekiyo okadar da ciddi ciddi bikaç forumda sövüp saymaya baslamıslar kullanan yada paylaşanlar için ki wareze düşmesinin sebebi de demo kelimesiyle baslayan bi alan adı almıslar tüm scriptlerini tektek zipleyip upluyolar sonra db aynı olunca hepsi kurulumu tamamlanmıs oluyo fakat bu aklı selim insanlar bu zipleri silmemiş birileride cekmiş olay bundan ibaret.

Evrim içi mürit..laugh is live..
Toplam Hit: 2363 Toplam Mesaj: 14
script web-ofisi