Yazılarımı Beleş Bir Sitede Topladım...
-
Arkadaşlar belli bir süredir sitede yazdığım Şizofrenik Nağmeler serisi başta olmak üzere bütün yazılarımı http://depresifkalem.tr.gg/ adresine yükleyeceğim. Birkaç dakikanızı ayırıp içeriği nasıl bulduğunuzu değerlendirir, gördüğünüz aksaklıkları ve yapılan yanlışları söylerseniz sevinirim.
Saygılarımla
-
hayırlı olsun.
Ben takip edemedim kitap işi nooldu?
-
Hocam sağ tuş yasağı gereksiz olmuş, yinede koymak istiyorum dersen, sol tuşla yazı seçiminide kaldır. Çünkü sol tuşla seçip ctrl + c yapıldığında zaten kopyalanıyor. İlk gözüme çarpan bu oldu.
-
bence yazılarına haksızlık etmişsin hocam bir wp kursaydın blog tarzı daha iyi olurdu yada kişisel bi web sitesi çok daha iyi olurdu,insan sırf bedava olduğu için girmek istemiyo.
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sağ tuş yasağı gereksiz olmuş, yinede koymak istiyorum dersen, sol tuşla yazı seçiminide kaldır. Çünkü sol tuşla seçip ctrl + c yapıldığında zaten kopyalanıyor. İlk gözüme çarpan bu oldu.
-----------------------------sayfayı kaydedip scripti silerek te seçiliyo.Yani hocam hiç gerek yok.Bırak alan alsın.
Takip edeceğim hocam.destekçinim.
-
bi domain al hocam sana tbt'de host sponsor olacak olur, bence yazılarını hazır siteye dökmek istemişken bedava sitelerle uğraşma
-
kesinlikle bi domain alıp içine wp yi çakmalısın. güzel bir domain adıda bulduktan sonra seni fazla masrafa sokmaz.yazıların için daha güzel olur.
edit : depresifkalem.com
depresifkalem.net
depresifkalem.org
hepside uygun..
-
denyoyuz.net'de yazar olabilirsin istersen hocam bi gir gör istersen :)
-
bu yazılar hayal ürünü mü,
günlük mü ?
bunun yerine blogcu, blogspot gibi bir sitede toplasan daha iyi değilmiydi ?
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle bi domain alıp içine wp yi çakmalısın. güzel bir domain adıda bulduktan sonra seni fazla masrafa sokmaz.yazıların için daha güzel olur.
edit : depresifkalem.com
depresifkalem.net
depresifkalem.org
hepside uygun..
----------------------------- -
@JohnD
doğru söylemişsin..
bir wp iyi giderdi.. hiç olmadı blogger açsaydın hocam daha yakışırdı..