folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yazılım Mühendisliği...

Yazılım Mühendisliği...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Beyler Bahçeşehirde yazılım mühendisliği var ben baktım açıklamasını fln okudum ama pek bi aynınlatılamadım...ne iş yapar yazılım mühendisliğini bitiren biri?Tavsiye eder misiniz?Okuyan var mı???? çok kafama takıldı:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bilgisayar mühendisi aynı zamanda yazılım mühendiside oluyormuş.Ben bir ara araştırmıştım bu olayı.Daha çok yazılıma yöneliyorlar ağırlıklı olarak.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    bilgisayar mühendisliğinin içinden elektronik kısmını çıkardığın zaman geriye kalan şey yazılım mühendisliği oluyor. zaten piyasadaki bilg. muh. %90 ı yazılım mühendisi olarak çalışıyor.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

o zaman ordan mezun olmanin ne gibi avantajlari var ki???:|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    hocam farkı yazılım mühendisi elektronikle kaybedecegi zaman yerine daha cok sey ögrenebilir programlama mantıgı ve dilleri hakkında

en cok nick dei$tiren mürid
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Anladim piyasada da cok etki etmiyodur heralde yazilim muhendisiyle;bilgisayar muhendis...Ben aciklamasini okudum bi dergide makinalar icin baska yapay zekalar icin yazilim yapmak fln yaziodu...Cumleyi tam hatirlayamadim ama bole biseydi demekki sallamislar...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Mezun olduktan sonra yazılımcı olmanın yararını sadece daha fazla bilgiyle mi görcem yoksa iş imkanları fln bazında da daha yararlı olur mu?Tavsiye eder misiniz tercihlerim arasına yazmamı.?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca zaten bilgisayar mühendisliği Türkiye'ye özgü birşey.Yurtdışındaki üniversitelere gir çok az yerde computer engineering yazar.Software Engineering bölümü var çoğu yerde.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Ben bilgisayar yazılım bölümü okuyorum, emin ol ki çalışmadan bir yerlere gelinmiyor, şu an lise 3 teyiz mesela, mikro işlemcide diye derste var mikro işlemcide görüyoruz, bence okuyacaksan eğer yazılım mühendisliği oku
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    yav bende bu bilgisayar mühendisleri ile yazılım mühendisleri iş bulabiliyor mu en düşük ne kadar maaş alıyorlar. İş sıkıntıları var mı? İşleri zor mu bunu merak ediyorum bilgisi olan varsa aydınlatırlarsa sevinirim.. Teşekkürler.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    şuanki tutar askerlik yapmamış tecrubesiz eleman 1250-1500 az biraz tecrubeli 1500-1800 tecrubeli 1800-2500 askerlik yapmış ise maaşlar yukeslir.

ftw
Toplam Hit: 2949 Toplam Mesaj: 12