Yazılım Mühendisliği Bölümü Ve Geçerliliği
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Türkiye'deki bazı özel üniler isim vermiyeyim hazırlığı geçirttirmemek için kök söktürüyor.Yabancı ülkelerde
insanlar iş kalitesiyle değerlendirilirken burada üniversite mezuniyetiyle değerlendiriliyor problem bundan.Üniler
öğrencileri sıkıyor.
-----------------------------
dikkat ettimde her cevap yazdığın konuda isim vermiyim , bende kalsın , isme gerek yok tarzı mesajlar atıyorsun . sorun ne anlamıyorum . isim ver sana hocam -
tekrar kanıma gırıldı şu bulgarıstan ve denklık olayını çözmem lazım ya .s
-
Arkadaşlar geçen sene eğitim bulgariadan birine mail atmıştım adam dediki lise diploma puanına bakıyorlar dedi sınav falan yok dedi direk mühendislik bölümlerinden birine yerleşirsiniz dil seçimi size kalmış dedi ya ingilizce okuyun yada bulgarca dedi. Yerinizde olsam hiç düşünmem Türkiyede okuyamayanlar değerlendirsin derim denkliği sallayın avrupa kapısı size açıldımı işsiz kalsanız bile aç kalmazsınız merak etmeyin. Türkiye yaşanacak bir ülke değil ülkemi eleştirmek istemem ama doğruları söylüyorum Türkiye insan gibi yaşayacak bir ortam yok o yüzden geleceğinizi değerlendirin. Açık söylemek gerekirse bir arkadaşla iddiaya girdim siyasi konuda fena atıştık siyasetle hiç işim olmaz. Cesur Hırsızlar Partisi (CHP)'nin başkanını öve öve bitiremedi bende ona dedim CHP tek başına iktidar olsun kemal efendi başbakan olsun bu ülkeyi terk etmezsem adam değilim dedim, kemal efendi başbakan olamazsa kaybeden arkadaşta bana 2 tane takım elbise alacak SARAR marka.
-
Bulgaristan için: Sınav klavuzunda yer alan üniversiteleri seçersen denklik konusunda sorun yaşamıyorsun. En güncel bilgiyi YÖK'ten de alabilirsin. E-postalara 1-2 günde cevap geliyor. Bu arada çok başarılı bir öğrenci değilsen acı ama Bulgaristan'da para ile de geçebilirsin. Ucuz memleket, az parayla çok rahat geçinebilirsin.