Yazılım Uzmanı (İş Fırsatı)
-
Arkadaşlar kendime iş bakarken bunu buldum..Bilmiorum işinize yararmı.Tabi benim mesleğim Reklamcılık ben buraya başvuru yaptım (metin yazarlığı için) ama bu alanda da açıkları varmış.dedim bizim çocuklardan iş ihtiyacı acil olan vardır diye.
Youth Republic
Junior Web Yazılımcı
*PHP, MySQL, HTML, JavaScript, CSSkonularında proje geliştirmiş.
*1-3 yıl iş deneyimi olan,
*İyi derece ingilizce bilen,
*Üniversitelerin Mühendislik ya daMatematik bölümlerinden mezun.
*Erkek adaylar için en az 2 yıl askerliktecilli
*Araştırmacı ve kendini geliştirmeye açık,sonuç odaklı
iş tanımı
*Elektronik satış yapan web sitelerininPHP, MySQL tabanlı
servislerini geliştirmek.
*Yeni teknolojilerin öğrenilmesi veuygulanmasına fırsat veren ürün
odaklı, serbest çalışma ortamı.
böle birşey php sqlmsnhopr cc9 ps8 b pof:S ne diyo işte siz anladınız onlardan arıolar . belki ihtiyacı olan vardır diye. :))
kaynak monster.com
ist. için -
irtibat şeyside vereydin vari
-
umarım bazı kardeslerın ısıne yarar...Aslında bu ıslerde manyak para varda,biz pek anlamıyoz ıste kahretsın :)
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
bilmesek zikicen hocam ya:D eğer sırf kodlama bilmedğinden bu tarz manyak paralı işlerle ilgilenemiyosan iletişime geç ortak çalışalım.=) (ciddiyim)umarım bazı kardeslerın ısıne yarar...Aslında bu ıslerde manyak para varda,biz pek anlamıyoz ıste kahretsın :)
-
lepusmorris bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
bilmesek zikicen hocam ya:D eğer sırf kodlama bilmedğinden bu tarz manyak paralı işlerle ilgilenemiyosan iletişime geç ortak çalışalım.=) (ciddiyim)umarım bazı kardeslerın ısıne yarar...Aslında bu ıslerde manyak para varda,biz pek anlamıyoz ıste kahretsın :)
-----------------------------tamam kardesım bana uyar walla :) elımdekı tum fırsatları kullanırım sonuna kadar.Bu konuda sıkıntı olmaz.bende cıddıyım bak Ortak ;)
-
lepusmorris bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------kadın=para iş=para
sağdaki mi soldaki mi?
-
sağdakini de soldakini de istiyorum hajım:)
kısaca ikisini de alayımmm:)
-
Kadın dedııgın Ciddi anlamda ise.yani eşim anlamındaysa
Kadın Para...Sonra İş para...
-
hocam irtibat için monster.com yazdım.. bilgiler gösterilmiyor...başvuruyu sadece ordan yapabildiğiniz için..adres vb yok..olsa neden vermiyeyim.. :)
-
apokontek bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------tamam kardesım bana uyar walla :) elımdekı tum fırsatları kullanırım sonuna kadar.Bu konuda sıkıntı olmaz.bende cıddıyım bak Ortak ;)
-----------------------------manyak para dediğin 2500-3000 lira buda lüksemburgda asgari maaş.
-
VBDream bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------manyak para dediğin 2500-3000 lira buda lüksemburgda asgari maaş.
-----------------------------Ama malesef bız lumsemburgda yasamıyoruz :S
Bak hala Turkıyedeyız :( sen bırak 3000tl ı ben 2000tl alacak oldugum ıs olsun yeter bana.