folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yazılımcı Aranıyor (Ist-Levent) C# - Oracle

Yazılımcı Aranıyor (Ist-Levent) C# - Oracle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

bir up olsun kaçırmayın :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Konudan bağımsız olarak şunu merak ediyorum. Türkiye 'de bu Microsoft ürünleri merakı nereden geliyor?Bankalar gibi büyük sistemlerin. kullanması mantıklı tamam ama en basit işte bile C#/ASPNET/MSSQL kullanıyo millet. Şu an yurtdışında Django/RoR/Node gibi teknolojiler deli gibi kullanılıyor çok manyak şeyler yapıyor millet. Türkiye 'ye bakıyorum %99 MS ürünleri. 

SQLServer lisansının bayağı yüklü meblağlara ulaşabildiğini biliyorum. Ne yapıyorsunuz anlamadım ki? Korsan mı kullanıyonuz yoksa ASPNET ile MySQL mi kullanıyonuz?

Cidden bilmediğimden soruyorum bak inanın.

Bu MS ürünlerini bu kadar vazgeçilmez kılan nedir? Visual Studio mu?   Adamlar milyon dolarlık projelerde basitinden VIM/Emacs editörlerini kullanıyorlar(mesela Reddit. Geliştiricilerin hemen hepsi vim/emacs kullanıyor). Quora da aynı şekilde.  Sanırım VS nin birçok işi arka planda kendisi otomatik halletmesi insanları çekiyor.... 

Çünkü vim'den çıkamıyorlar. Vim'den çıkabilse nano falan kullanabilir ama kapatamıyor ki.. :(

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Konudan bağımsız olarak şunu merak ediyorum. Türkiye 'de bu Microsoft ürünleri merakı nereden geliyor?Bankalar gibi büyük sistemlerin. kullanması mantıklı tamam ama en basit işte bile C#/ASPNET/MSSQL kullanıyo millet. Şu an yurtdışında Django/RoR/Node gibi teknolojiler deli gibi kullanılıyor çok manyak şeyler yapıyor millet. Türkiye 'ye bakıyorum %99 MS ürünleri. 

SQLServer lisansının bayağı yüklü meblağlara ulaşabildiğini biliyorum. Ne yapıyorsunuz anlamadım ki? Korsan mı kullanıyonuz yoksa ASPNET ile MySQL mi kullanıyonuz?

Cidden bilmediğimden soruyorum bak inanın.

Bu MS ürünlerini bu kadar vazgeçilmez kılan nedir? Visual Studio mu?   Adamlar milyon dolarlık projelerde basitinden VIM/Emacs editörlerini kullanıyorlar(mesela Reddit. Geliştiricilerin hemen hepsi vim/emacs kullanıyor). Quora da aynı şekilde.  Sanırım VS nin birçok işi arka planda kendisi otomatik halletmesi insanları çekiyor.... 

Çünkü vim'den çıkamıyorlar. Vim'den çıkabilse nano falan kullanabilir ama kapatamıyor ki.. :(

Auhauha şu vim den çıkamıyorlar geyiği beni hep güldürmüştür. Youtube da güel geyik videoları vardı :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Aynen var öyle bir şey :)))))

http://teaching.idallen.com/cst8207/13w/notes/notes/data/vim_exit.jpg

Gerçi dosyayı kaydettikten sonra unix terminalde ctrl-z ile de çıkmak mümkün. :)

SkynetX tarafından 04/Tem/17 12:57 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3650 Toplam Mesaj: 25
yazılım yazılımcı