Yazılımla İlgili Satılık Neredeyse Hiç Kullanılmamış Kitaplar :(
-
arkadaş benim kefilim :)) evet biraz alındı sanırım.. böyle demesinin sebebi var, bi çözüm bulmuş, o yüzden konu kapanabilir/silinebilir..
-
:) gece uyuduk neler olmuş neler. Hakkımda birşeyler söyleyen herkese vereyim yanıt
@WH0
Hocam fikrin için çok teşekkür ederim. Zaten dediğin şekilde sorunu çözdüm. Kobimaster e-ticaret sistemi için komple bir masaüstü uygulaması yazdırmak isteyen bir kişi ile anlaştım. Birkaç gündür inatla senin yapmanı istiyorum diyordu ancak fiyat üzerinde anlaşamıyorduk :) Malum piyasada herkes ölücü. Dün kendisinin istediği fiyata evet demek zorunda kalarak işe başladım. Ama şimdiki suçumda yazılım piyasasını ciddi manada öldürmek oldu. İnşallah bundan sonrada öldürmeye devam edeceğim. Bugüne kadar gerçekten emeğime acıyordum ama malum devir para devri. Bir yazılımcının 1000 liraya yapacağı iş bundan sonra bende 500 lira :)
@BrainsoftAtardan ziyade sorunu çözmüş olmam ve gerçekten 5 TL fark için 2. el kitap almak istemeyenler için yazmıştım o mesajı. Hoş kitapların resmini çekip koyacaktım aslında ama iptal edince gerek duymadım. Kitapların sıfırdan tek farkı arka kapağa yapışık olan cd nin çıkarılmış olmasıydı. Onun dışında sıfır diye rafa koysam Allah'ın bir kulu bu kullanılmış kitap diyemezdi. Yazılım konusunda da hayal gücünüzün alabileceği her uygulamayı yazarım. Yeterki hayal gücünüz çalışsın :)
@baristbtÇocukmuyuzki küselim hocam. İşi çözmüş olmamdan dolayı iptal ettim 5 TL az olduğu söylendiği için değil yani. Gördüğüm kadarıyla 5 lira fazla olsun ama CD si kapağa yapışık olsun benim olsun isteyen kişi sayısıda yadsınamayacak kadar fazla. O yüzden de öyle bir mesaj yazdım.
Konudaki son mesajımdır. Verdiğim rahatsızlık için özürdilerim. Konu silinebilir
-
kitaplari kullanmadigina gore. yazilim ogrenmek yada kendini gelistirmek icin kitap dogru tercih degil ? :)