Yazın Çalışmak İçin İş
-
hehe süper aslında geçen yıl inşaatta çalıştımda iyi para var skliyon
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
3. sınıfa gel sana ben bir yerde iş ayarlarım. 480 maaş yetermi :)tv kartı yapım firmasında tekniksen olarak
-----------------------------3. sınıftayım bana olmaz mı o iş elektrikelektronik muh.stajda olur hiç problem değil
-
Varg bunu yazdı:
inşaatlara elektrik hattı döşeyen elektrikçilerin yanında çalış. Dünyadaki şu andaki tüm zenginler yokluktan gelerek tırnaklarıyla kazanmıştır. kimse paris hilton olamamıştır.
-----------------------------mantıklı :| çekirdektenden yetişmek en güzeli hiç aç kalmaz..
-
eğer paraya ihtiyacınva varsa ayrı ama para önemli değil diyorsan bence işini öğreneceğin bir yere git
-
tamamda abi isim söleyin bana şurası iyidir diye tecrübeli biri yok mu şurda çalıştım iyidir diyen bu arada iş arayan başka arkadaşlar da varmış
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------cellatzade bunu yazdı:
ya sülo kusura bakma oraya hiç dikkat etmemişim eyvallah saolun beyler elektronik mühendisinin yanında iyi olur aslında para sorun değil maksat işi öğrenmek
-----------------------------neyse artıkın :W hiç bir şey bulamadın git sanayide çalış :W
-----------------------------Sanayiciler kepenk çekti, işci çıkartıyor.
-
cellatzade bunu yazdı:
tamamda abi isim söleyin bana şurası iyidir diye tecrübeli biri yok mu şurda çalıştım iyidir diyen bu arada iş arayan başka arkadaşlar da varmış
arkadaşım bu devirde kimse uzman oldugu eğitimin ialdıgı işde çalışma gibi bi şansı olmuor .. Sana tavsiyem yazın git otellerde garsonluk yap Bak ben aşçıyım Antalya ' da sezonlarda açıldı antalya , bodrum , alanya , kemer buralarda çok iş var işçi arıor adamlar garsonluk hem temiz iş otel -
cellatzade bunu yazdı:
arkadaşım bu devirde kimse uzman oldugu eğitimin ialdıgı işde çalışma gibi bi şansı olmuor .. Sana tavsiyem yazın git otellerde garsonluk yap Bak ben aşçıyım Antalya ' da sezonlarda açıldı antalya , bodrum , alanya , kemer buralarda çok iş var işçi arıor adamlar garsonluk hem temiz iş otel olmadı lokantada felanda çalışabilirsn oralarda :S yaw 2 tane mj ne zaman oldu kafayı yicem :S :S -
xD eyvallah saol ben bi bakayım hem tatil olur aq