Yazısız Keyboard
-
Texasta bir donanım şirketi yeni çıkardığı klavyeyle makine başında sürekli tuşları arayıp zaman kaybedenler için yeni bir klavye yapmış :) Yorum sizin , bize yararda kaç kişi alırki bunu :)
-
kanka harikasın :)
keşke 80$ olmasaydı, bizim bilgisayarcıda satılsaydı ve 10$ olsaydı alırdım :)
-
Wapsana bunu yazdı:
kanka harikasın :)
keşke 80$ olmasaydı, bizim bilgisayarcıda satılsaydı ve 10$ olsaydı alırdım :)
Kardes adresini waer sana 20 $ + kdw ye yollayayim :)
[Al bir tane siyah sonra keceli kalem ile yazilarini boya :) ben oyle yapacam.] -
buna 80$ werilimri lan git boya aynı hesapdaa niyee? ne özelli oluo boş olunca ne kadar salakça
-
beyler 80 $ vericenize gelin bizim mahallede amet amca var internet kafeci, klavyeleri veletler counter oynia oynia bembeyaz zaten yazilar silinmis :) size 10 ytl ye birakir .
-
ir2 bunu yazdı:
buna 80$ werilimri lan git boya aynı hesapdaa niyee? ne özelli oluo boş olunca ne kadar salakça
Hiç de salakça değil.. Yazma hızını çok büyük bir oranda arttırıyo :) Gerçekten öyle hiç bakmadan yadığın için.. Ayrıca çok da karizmak duruyo :)
Boyamaya kalkanların ertesi gün ellerinde harf izleri çıkmasın da :)
-
git boktan bi klavye al kolonya yada asetonla sil bakalım kalıomu harf marf
-
Baski devre kalemi olrakta bilenen kalem waer ya asetatli bir boya waer icinde asite atiyorsun yine cikmiyor senin elindeki ter ile mi cikacak anca dip derim ben bu ise hatta dedim bile dip
+ Yazma hizini artirmaz neden dersen biz zaten klawyeye bakmadan yaziyoruz oradaki yazilarin waer olup olmadiklari benim icin onemli değil o uyuzden. hee arada ? ve % gibi seylerde takilirsam anca bakarimda zaten onlarida sadece kodlamada kullaniyor bir cogumuz klawyede sadece turkce harflerin yerini bilmiyorum onlarida zaten kullanmiyorum ben diyer arkadaslar ne durumdadir bilemem [ama agirlikli olarak herkez hepsini biliyor bakan cok azdir zaten klawyedeki tuslara]
-
bende 15 dolar. beyaz ve siyah renk mevcut.
-
enteresan ama ağırlık olayı ii olmu$.
-
Ben 20$ a satıyorum istediğiniz renk istediğniz marka yaparım hem multimedia bununki gibi poktan değil 10 sene önceki klavyem gibi!