Yazlık Gitaristi [Bıktık Len Sizden]
-
Harbiden bıktık a.q BAKIRKÖY SAHİLDE kesin görürsünüz a.q kızları tavlamak için gitarı alan çıkar sahile ipini koparan gider sahile deli ediyolar ya :D
biz mehmet marşi söleriz o tingir mıngır :DD -
abu TugrulBaba basliga damgasini vurmus, bitmistir olay, cok guzel laf hocam ( :
-
musket dur babacım gaza gelecem şimdi
:):) -
hocam bi profiline bakmis bulundum, o nasil bi ilgi alani dizilimi hocam ( :
-
Tugrul baba
Kavga-dovus, kafa kırma, kol kırma, sılah bakımı, cınayet, adam kacırma, organıze suc orgutu kurma, kacakcılık, goz cıkarma
HADİ bunları anladık
Kitap okuma ne :D oldumu şimdi :)) -
eee olaya bilimsel yaklaşıyom desem inandırıcı gelirmi ?
-
o tiplere ben de çok sinir oluyorum sırf ortam olsun kızlar olsun diye 3-5 parça ezberleyip sahilde vs. calarlar. burada (mersinde) genellikle pozcu sahilinde olurlar bu tipler. Ben gitar çalmayı isterim ki eğitimlerini de almayı düşünüyorum ama bu amaçlar için değil hobi olarak.
-
ben electro çalarım ama yapmam öyle şeyler bi gün dallamanın biri sahilde gitar çalıyo çok iyi çaldığını zannediyo bitch gelin benlen dedim bizim evin bahçesine götürdüm elektroyla amfiyi aldım aşşağa indim bahçe pirizine taktım tam çalacam bizimki yok kaçmış ibne fuckin
-
babaya yamuk yok evlatlar :):)
lan en sonunda bu parklara ses-ışık tesisatımı döşiycem ... çığlıklara boğcam gitarı orgazm edicem her neyse o olcak hee...
siz siz olun 3 akor basmayı öğrenip sokağa atlamayın..
EGA - Elektro Gitar Aşkına
Vai.. -
denk sadıc
Toplam Hit: 2752 Toplam Mesaj: 21