Yazlık Parfüm Önerileri
-
Chanel Blue aldım şu anda çok sevdim çok tatlı hoş kokusu var
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
orjinal mi aldın müridim ? nereden ? kalıcılık yorumunu da bekliyorum.
-
kiokhan bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
issey myke terre hermes black xs - önerebilirim
-
kiokhan bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Dh den aldım hocam kokuyu seversem orjinalini alırım diye düşündüm koku hoşuma gitti Dh deki tutasteler en sevdiğim çık parfümler bitsin orjinalini alcam
-
koray bunu yazdıinsidae bunu yazdıkoray bunu yazdıinsidae bunu yazdıkoray bunu yazdı
creed virgin island water
lacoste red - white
kullanan var mı arkadaşlar?
Hindistan cevizi ve vanilyayı severim var mı tavsiye edebileceğiniz parfümler :)
creed virgin yarın sabah denicem hocam yazarım buraya
tamam hocam bekliyorum
creedi tavsiye ederim baya iyi 4 tane parfümüm var onlarca parfüm denedim fresh olarak yazlık en iyi kokulardan biri bence şuan.
virgin nasıl hocam?Ben aventus denemiştim güzeldi.
virgin benim aldıgım hocam zaten aventustan daha iyi ..
-
Hiç bilgim yok. 4 tane direk almayı düşünüyorum. Bana bi yardımcı olun da alayım. Ne tip seviyorsun diye soracağınızı bildiğimden direk cevaplayayım. Öyle özel bi istek yok. Hoş koksun yeter. Dikkat çeksin ama fazla da abartı olmasın isterim. Kalıcı olursa iyi olur. ☺ (çok şey mi istedim ne) :)
Şimdiye kadar kullandığım Jagler classic(kalıcılığı iyi) severim bide tudors kahverengi paket arada sport paketini kullanırım. Privacy Man gold da kullandım ama çok sevmedim. Öyle işte.
+Kravatlı takılıyorum. İşten dolayı.
Top sizde :)
-
Evet tekrardan Trendyolda indirim varken parfüm alayım bu sefer kışlık olarak ne önerirsiniz :)
-
Hindistan cevizli koku arıyorum dielsel'de varmış ona bakacağım var mı kış için önerileriniz?
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Evet tekrardan Trendyolda indirim varken parfüm alayım bu sefer kışlık olarak ne önerirsiniz :)
Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme
tarcınımsı bir koku var ama benim çok hoşuma gitti.
-
sezginari bunu yazdıcrystalmeth bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdıcrystalmeth bunu yazdıehveniser bunu yazdı
Virgin Island Water ,Creed.
bayadır duyuyorum bunu , şimdi sende de görünce verdim siparişi hocam.
nerden sipariş verdin hocam
https://mobile.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049
buradan bende sipariş verdim bugün bakalım gelince yorumlarımı yazarım buraya
Nasıldı hocam?