YDS-Kışlık Ayakkabı
-
yds kaliteli üretim yapar. şu anda askeriyenin botlarını ve aynı zamanda rus askerlerinin botlarını üretmektedir.
çok sağlam bot üretirler. aldığında ömür boyu kullanabilirsin normal bir kullanıcıysan :)
-
kimsede demiyor
madem bunları işçiler memurlar askerler giyiyor
siz işçi misiniz bunu alıp giyeceniz
ürünler tactical olsa lafım yok -
SerYolcu bunu yazdıA...Oglu bunu yazdı
kimsede demiyor
ürünler tactical olsa lafım yokSenin kafan bu işlere basmaz...
A...Oglu benzetmesi bence çuk oturmuş ;)
-
furkiak bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıA...Oglu bunu yazdı
kimsede demiyor
A...Oglu benzetmesi bence çuk oturmuş ;)
aynn :)
-
yds yazlik askeri bot giydim cok rahatti spor ayakkabimi giyince ayagim qciyordu asa felan basinca. kislik botunun yeni versiyonunn tabani kayiyor ve biraz daha az isitiyor. 2006 model kisliklar super gordugum kadariyla kaymiyo
-
erebos bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
yds alacaktım.. sonra gittim decathlondan bunu aldım 1 aydır giyiyorum epey memnunum
http://www.decathlon.com.tr/iniut-novadry-su-gecirmez-erkek-botu-id_8180324.html
Buda şekilmiş, hocam kayıyormu ? birde tabanları eriyormu? benim bacaklar yamuk olduğundan benim tabanlar çok cabuk erirde
valla bazı taşlarda kayma yapıyor.. fakat
http://www.decathlon.com.tr/sporthunt-500-su-gecirmez-erkek-botu-id_8222197.html
şunu alaydım keşke diyorm.. neden dersen içi daha rahat ve ayrıca tabanı daha geniş.. yeri kavradığı hissini daha çok veriyor.. ben 118 kiloyum önceki postta verdiğim botta erime bilmemne hiçbişi yok zaten 47 numarasını aldım..
2 bot arasındaki tek fark pahalı olanın 2 avantajı var içi biraz daha rahat ve tabanı geniş.. geriye kalan özellikleri aynı.. kumaş olduğuna bakma su ve soğuk geçirmez...
-
SerYolcu bunu yazdıA...Oglu bunu yazdı
kimsede demiyor
:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
AllahinOglu bunu yazdıkimsede demiyor
ürünler tactical olsa lafım yokBence ürünler gayet taktikıl tarzı nizamı kalitesi ve fiyat performans olarak bence gayet güzel ve şıklar
-
vay mk böyle bi marka varmış, hem de satışı da varmış haberim yok. bilmem ne derisi diyor ama 100 lira falan. deri mi ucuz adamlar mı ucuz?
-
colombia tek geçerım gerısı laylaylom galiba sana göre sevmelerrrr
-
Prometheus bunu yazdı
vay mk böyle bi marka varmış, hem de satışı da varmış haberim yok. bilmem ne derisi diyor ama 100 lira falan. deri mi ucuz adamlar mı ucuz?
Hocam milli ayakkabı birde adamların asıl parayı ordulara,polislere felan veriyorlar, hem okadar alışmışız ki kaliteyi fahiş fiyatlara almaya garip gelmesi normal