Yedek Subay Oldum Mürid Kardeşlerim Balıkesir Çayırhisar
-
arkadaşlar bugün 3 gibi teslim oluyorum ... diyeceği olan varsa ya şimdi söylesin yada en yakın çarşı iznime kadar sussun :D ve cümleten hakkınızı helal edin ..
-
hayırlı olsun, memleketim iyi bakar sana merak etme :)
-
git cabuk gel :W
seni tanımam ama ozlerim :D
-
mühimmat mı?
-
hayırlı olsun:)
-
Haydi hayırlısı.
-
evet mühimmat ... ilk göze çarpan hoş kızları ve sahile yakın olduğundan havası gerisini askerde anlarım sanırım :D
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------
evet mühimmat ... ilk göze çarpan hoş kızları ve sahile yakın olduğundan havası gerisini askerde anlarım sanırım :D
-----------------------------nasıl biliyorum :)
geçmiş olsun hoca :) 46. mühimmat mı? 48 mi?
-
hayırlı olsun hocam
-
Allah razı olsun .... hangi mühimmat bilmiyorum neden zormudur ki gerçi depo bakım yazıyo ama mühimmat dediler :D
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------
Allah razı olsun .... hangi mühimmat bilmiyorum neden zormudur ki gerçi depo bakım yazıyo ama mühimmat dediler :D
-----------------------------hoca yazıyordur o mühimmatsa yarrağı yedin hoca ben askerliği mühimmatta yaptım bizim komşunun oğluda kısa dönem senin yapacağın yerde yaptı
sana tavsiyem karargah a yada idari hizmete kendini attırmaya bak
yoksa devriye nöbet derken boku yersin :)
mühimmat bölüklerinde nöbetler devriyeler sıkıdır yüzbinlerce ton mühimmat koruyacaksın boru değil disiplin yüksektir bizde cep telefonu yasaktı sizde bilmem
ama eğer balıkesir bizim komşunun oğlunun yaptığı yere gidiyorsan çok kolay 5 ay seni beklemiyor bilesin :)
yemine kadar herşey güzel olur yeminden sonra seks başlıyo :D
Geçmiş olsun şimdiden yiye bildiğin kadar çok ye sonraki 2 sene bulgurdan tiksineceksin :)
edit: Hoca idari hizmete karargaha attıramazsan kendini emniyet muhafıza attır en azından mühimmat korursun taşımazsın ikmal e geçersen bel felan kalmaz bilesin