folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yediklerimizin Manevi Zararları..!

Yediklerimizin Manevi Zararları..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar şimdi yıllardır herkes doğdugundan beri yiğip içiyoruz,yani yeme içmeye dayalı olarak bir nevi eskiyoruz çürüyoruz yaşlanıyoruz bağzı gıdalardan ötürü farklı gelişmeler ve tam tersi gıdadan kaynaklanan ve bir ömür boyu devam eden zararlar.Bunların hepsi maddiyata dayalı yani bedenimize olan zararlar.Peki bu yediklerimiz hiç maneviyatımıza yani ruh halimize zarar vermiyormu,sizce hiç düşündünüz mü?.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Dogru soyluyorsun sigarayi icinde ferahliyorum bir rahatlama hissi geliyor..

Tabi maddiyata vurmuyorum..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

açıkçası hiç düşünmedim bir patates kızartmasının ruhumda bırakabileceği derin darbeyi

ama alkollü içecekler psikolojiyi doğrudan etkiler tabiki

mesela içimizden biri Salvia Divinorum adlı bitkiyi tütün gibi koklasa hayatına 5 dakikalık ara verebilir.. yaşarken ölümü merak edenlere tavsiye ederim

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------

açıkçası hiç düşünmedim bir patates kızartmasının ruhumda bırakabileceği derin darbeyi

aynen katılıyorum hocam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    god bunu yazdı:

mesela içimizden biri Salvia Divinorum adlı bitkiyi tütün gibi koklasa hayatına 5 dakikalık ara verebilir.. yaşarken ölümü merak edenlere tavsiye ederim

Nedir bu? Salvia Divinorum. Nasıl temin edilir? sigara gibi rulo edip mi içilir napılır? Araştırdım ilgimi çekti ama birşey anlamadım :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:
    god bunu yazdı:

Nedir bu? Salvia Divinorum. Nasıl temin edilir? sigara gibi rulo edip mi içilir napılır? Araştırdım ilgimi çekti ama birşey anlamadım :)

vikipedide yasal olduğu söylense de ben pek inanmıyorum hoca. zaten nerden temin edilir bilmiyorum bilmek de istemiyorum. boşver sen de isteme:)  hakiki absinthe içkisinin içinde az miktarda bulunduğu söylenir bildiğim bu.

birde youtube salvia trip yazdığında bişeyler çıkar karşına

All is well
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    serime bi salvia katamadım. onunda kısa bi süre içersinde kanallarına ulaşıp yaşamak istiyorum..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek

Cok guzel soyluyorsunda benim anlamadigim sey, bu yeme icme arttikca, ortalama insan hayatida uzamakta. (http://en.wikipedia.org/wiki/Life_expectancy)  1800 lu yillarin sonundan bu yana ortalama yasam ikiye katlanmis bir durumda. 

Ki son 100 yilda bu bahsettigin gidalar bukadar yaygin olmaya basladi, eskiden millet topraktan ektigini bicip yiyordu. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

mtz bunu yazdı:

Cok guzel soyluyorsunda benim anlamadigim sey, bu yeme icme arttikca, ortalama insan hayatida uzamakta. (http://en.wikipedia.org/wiki/Life_expectancy)  1800 lu yillarin sonundan bu yana ortalama yasam ikiye katlanmis bir durumda. 

Ki son 100 yilda bu bahsettigin gidalar bukadar yaygin olmaya basladi, eskiden millet topraktan ektigini bicip yiyordu. 

doğrusun hoca muhakkak yaşam süresini etkiler fakat yediklerimizin maneviyata etkisinden bahsediyoruz

All is well
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Ben mesela haşlanmış yumurta yerken kendimi çok kötü hissediyorum, o tavuk, o koku..Maneviyatım yerle bir oluyor yani resmen :) Bencede gıdaların kesinlikle manevi zararı vardır,katılıyorum..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
Toplam Hit: 2628 Toplam Mesaj: 19