Yeğene Ceza Yazmışlar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

16 yasında sigara içmesini biliyor:) neden ceza odemesinki. yukarda biri demiş aynen sigara parasını biriktirsin hacım cezayı odesin. onun için daha hayırlı olur:)

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

bizim yatılı lisenin tuvaletinde ponsiyon mdr. yardımcısı haftada 4-5 kişiye yazardı 

ceza sanırım maliyeden ödenirdi vergi nosuna gelen bi ceza olarak biliyorum ailenin haberi de olmazdı ..(ben hiç yakalanmadıgım için çok bilgiye sahip değilim ama her hafta banko 4-5 kişi ceza öderdi onu iyi biliyorum :) )

öneri: madem bu cezayı ödiyceksiniz ilk 15 gün içinde ödeyin ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı

bizim yatılı lisenin tuvaletinde ponsiyon mdr. yardımcısı haftada 4-5 kişiye yazardı 

ceza sanırım maliyeden ödenirdi vergi nosuna gelen bi ceza olarak biliyorum ailenin haberi de olmazdı ..(ben hiç yakalanmadıgım için çok bilgiye sahip değilim ama her hafta banko 4-5 kişi ceza öderdi onu iyi biliyorum :) )

öneri: madem bu cezayı ödiyceksiniz ilk 15 gün içinde ödeyin ;)

hacı trafik cezası değil ki bu 15 günde ödiyince düşük ödiyesin gerçi onuda bilmiyorum da :D düşük ödenir mi ki :D cezaya dair biş i yok elimizde makbuz yok ceza olup olmadığı belli değil nerden öğrencez varmı yokmu :)

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Iyi geceler muridler bende yeni konu acmadan bi soru sorucam musadenizle. Trafikten bi ceza yemiş olsak bunu hangi siteden kac gün icerisinde öğrenebilirim.  Cezayi yiyip yemedigimi bilmiyorum

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    O cezayı yazan zabıta düşünmemişmi 18 inden küçüklere sigara satmak yasak, bu genç nereden buldu sigarayı?
    Tabi g.tü yememiştir tekel bayine ceza kesmeye. Ah güzel ülkem adalet hep güçsüzlere.
Toplam Hit: 2125 Toplam Mesaj: 16