Yeğene Ceza Yazmışlar...
-
16 yasında sigara içmesini biliyor:) neden ceza odemesinki. yukarda biri demiş aynen sigara parasını biriktirsin hacım cezayı odesin. onun için daha hayırlı olur:)
-
bizim yatılı lisenin tuvaletinde ponsiyon mdr. yardımcısı haftada 4-5 kişiye yazardı
ceza sanırım maliyeden ödenirdi vergi nosuna gelen bi ceza olarak biliyorum ailenin haberi de olmazdı ..(ben hiç yakalanmadıgım için çok bilgiye sahip değilim ama her hafta banko 4-5 kişi ceza öderdi onu iyi biliyorum :) )
öneri: madem bu cezayı ödiyceksiniz ilk 15 gün içinde ödeyin ;)
-
sirri bunu yazdı
bizim yatılı lisenin tuvaletinde ponsiyon mdr. yardımcısı haftada 4-5 kişiye yazardı
ceza sanırım maliyeden ödenirdi vergi nosuna gelen bi ceza olarak biliyorum ailenin haberi de olmazdı ..(ben hiç yakalanmadıgım için çok bilgiye sahip değilim ama her hafta banko 4-5 kişi ceza öderdi onu iyi biliyorum :) )
öneri: madem bu cezayı ödiyceksiniz ilk 15 gün içinde ödeyin ;)
hacı trafik cezası değil ki bu 15 günde ödiyince düşük ödiyesin gerçi onuda bilmiyorum da :D düşük ödenir mi ki :D cezaya dair biş i yok elimizde makbuz yok ceza olup olmadığı belli değil nerden öğrencez varmı yokmu :)
-
Iyi geceler muridler bende yeni konu acmadan bi soru sorucam musadenizle. Trafikten bi ceza yemiş olsak bunu hangi siteden kac gün icerisinde öğrenebilirim. Cezayi yiyip yemedigimi bilmiyorum
-
O cezayı yazan zabıta düşünmemişmi 18 inden küçüklere sigara satmak yasak, bu genç nereden buldu sigarayı?
Tabi g.tü yememiştir tekel bayine ceza kesmeye. Ah güzel ülkem adalet hep güçsüzlere.